GolcuOsman
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ismi pet olan kopeklerin healtbari çıksın istiyorum ama isminin yerine değil isminin üstünde çıkmasını istiyorum bu skript ile yapılabilirmi?
hologramla nasıl tam zombienin üstüne yerleşireceğimi anlamadımHologramla yapabilirsin, isme %spawned entity's health% , %victim's health% gibi...
SkUnity'de create hologram şeklinde araştırırsan bulabilirsin.hologramla nasıl tam zombienin üstüne yerleşireceğimi anlamadım
sürekli petin üstünde yeni bir hologram spawnlayıp bir öncekini deleteliyecemmi?SkUnity'de create hologram şeklinde araştırırsan bulabilirsin.
Öyle olacak, takip ettirilip ettirilmediğini bilmiyorum.sürekli petin üstünde yeni bir hologram spawnlayıp bir öncekini deleteliyecemmi?
Köpeğin ismi ile görünmez köpeğin ismi birbirine girecektir.Yeni bir hologram oluşturup eskisini silmek yerine, köpeğin içine bir tane daha köpek ışınlansa, köpek görünmez yapılıp o köpeğin ismi de healthbar olarak kullanılsa ? Uzun zamandır Skript yazmadığım için kesin bir fikir sunamıyorum ama mümkün müdür acaba böyle de bir çözüm ?
köpek yerine orta boy slime kullansak ?Köpeğin ismi ile görünmez köpeğin ismi birbirine girecektir.
Denemek lazımköpek yerine orta boy slime kullansak ?
onu sürekli ışınılayacağımıza direk hologramla yapsak ne farkı olur?köpek yerine orta boy slime kullansak ?
Sürekli ışınlamayı düşünmedim zaten, eğer yapılıyorsa "tame" effecti ile takip ettirirsin birbirlerine.onu sürekli ışınılayacağımıza direk hologramla yapsak ne farkı olur?
Arkasında kalır o zaman?Sürekli ışınlamayı düşünmedim zaten, eğer yapılıyorsa "tame" effecti ile takip ettirirsin birbirlerine.
Tamam hologram yapın o zaman ;PArkasında kalır o zaman?