WheeZeTR

Live together, die alone.
Mesajlar
135
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
153
Puanları
880
Ruh hali
1548164866522.png



1548164942269.png


Hearts Of Iron 4 Kaynak Hilesi

Öncelikle hepinize selamlar değerli forum üyeleri. Bugün sizlere ''Hearts Of Iron 4 Kaynak Hilesi'' adlı konumu sunacağım. Haydi konumuza geçelim.

1548165212180.png


Hearts Of Iron 4 kısa adıyla HOI 4 olan bu oyun 6 Haziran 2016 tarihinde Paradox Development Studio tarafından piyasaya sürülmüş bir strateji oyunudur. Bu oyun Hearts Of Iron 4'ün devamıdır ve diğer Hearts Of Iron 4 serilerindeki gibi bu oyunda ll. Dünya Savaşına odaklıdır. Bu oyun diğer serilere göre daha çok askeri, endüstri ve savaş özelliklerine odaklanıyor. Ocak 2014 tarihinde duyurulmasından yaklaşık olarak 3 yıl sonra çıkan bu serinin yeni oyunu, eski serilerini seven çoğu kişiyi mutlu ya da mutsuz edebilecek çok fazla ve farklı detaylara sahip. HOI 4 serilerine yabancı olan kişilere oyunu kısaca anlatmak gerekirse; farklı farklı coğrafi yer kesitlerinden oluşup yaklaşık 13 binden fazla bölgeye sahip olan bir dünya haritasına kuş bakışı olarak başlıyoruz. Yönettiğiniz bir devletin ordu kuvvetleri ile başka devletleri işgal etmeye çalıştığınız, teknolojinizi geliştirip sanayi gücünüzü daha da güçlendirmeye ve başka devletlere karşı üstün olmaya çalıştığınız bir oyundur Hearts of Iron IV. İdeolojilerin ön planda olduğu bu oyunda, üç tane ittifak paktı bulunuyor. Bunlar sırasıyla; İngiltere’nin başında olan Müttefikler, Almanya’nın başında olduğu Mihver ve Rusya’nın başında olduğu Komintern. İsterseniz biraz zaman geçtikten ve geliştikten sonra ismini kendinizin karar verdiği bir ittifak paktı oluşturabiliyorsunuz ve savaşta kendi istediğiniz alt yapıyı oluşturabiliyorsunuz. Oyunun asıl yapılması gereken bir görevi şu anlık bulunmamakta, şunları yapmak zorundasın diye bir şey söylemiyor. Bu oyunda en önemli olan şey hayatta kalmak, isterseniz 1950 yılına kadar tek bir tane bile savaş yapmadan oyunu temiz bir şekilde bitirebilirsiniz. Majör (önemli, büyük) devletlerden herhangi birini seçerek tüm dünyayı işgal edebilirsiniz veya minör (önemsiz, küçük) devletlerden herhangi birini seçerek, sınırlı kapasitenize göre büyük gelişmelere imza atarak savaşlarda doğru devletlerin yanında yer alıp büyük yerleri işgal ederek gurur duyabilirsiniz. Kısacası; Oyundaki hedeflerinizi, sahip olduğunuz ülkenin ideolojisine ve kapasitesine göre bulunmak istediğiniz yeri kendiniz belirliyorsunuz. Size oyunu da anlattığıma göre asıl konumuza geçebiliriz.

Kaynak Hilesi

Kaynak, sizin oyunda bulunan materyallerinizdir. Yani sizde bulunan yağ, krom, çelik, alüminyum, tungsten, kauçuk miktarıdır. Kaynak hilesini yapmak için oyunun dosyalarına girmemiz gerekiyor. Haydi nasıl yapılacağına geçelim.

İlk olarak, Hearts Of Iron 4'e sağ tıklayıp "Dosya Konumunu Aç" seçeneğine tıklayın.
Sonra, History dosyasına tıklayın.
Ondan sonra, History dosyasının içinde bulunan "States" dosyasını bulup açın.
Son olarak, States dosyasının içerisinde 49. sırada "Türkiye" dosyasını bulup açın ve içindeki kaynakları altta verdiğim gibi değiştirin.


oil= 99999
chromium= 99999
steel= 99999
aluminium= 99999
tungsten= 99999
rubber= 99999


Eğer ki 99999'dan fazla yaparsanız oyun bozulabilir, bu yüzden en fazla 99999 yapın. Evet kaynak hilemiz aktifleşti! Hileyle beraber iyi oyunlar dilerim.

1548168327303.png


Evet, değerli forum üyeleri bir konumuzun daha sonuna geldik. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Eğer yardımcı olabildiysem beğenmeyi ve yorum atmayı unutmayın. İyi günler, iyi forumlar! :)

 


Son düzenleme:

EchTR

Taş Madencisi
Mesajlar
68
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
56
Puanları
240
Ruh hali
Hileli olunca oyundan hiçbir şey anlamıyorum.
 

Üst