Hearts of Iron IV | Mod Kurulum

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
Mesajlar
887
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,832
Puanları
2,390
Hearts-of-Iron-IV-890x606.jpg

Hearts of Iron IV | Mod Kurulum

Hearts of Iron IV, mod olmadan bir zaman sonra sıkan oyunlardan. Bunun için oyunda çokça mod var. Bu konumda da sizlere Hearts of Iron IV'de nasıl mod kurulur bundan bahsedeceğim. Hemen başlayalım.
Modumuzu yüklemek için ilk önce;
  • Belgelerim > Paradox Interactive > Hearts of Iron IV > mod
kısmına giriyoruz, eğer sizde mod klasörü yoksa oluşturabilirsiniz. Daha sonrasında indirdiğimiz dosyayı buranın içine atıyoruz. Sonra, oyuna girip "Mods" kısmına geliyoruz. Modu aktif edip oyuna giriyoruz. Daha sonrasında modumuz ile keyifli bir biçimde oynayabiliriz.

Bu arada bazı oyuncular,

  • Belgelerim > Paradox Interactive > Hearts of Iron IV > mod
bu kısım yerine oyunun kurulu olduğu yere mod klasörü açıp modlarını oraya atıyorlar. Tabii çalışmama durumlarına karşı ilk olarak benim söylediğim yöntemi, daha sonra eğer benim verdiğim yöntem çalışmadıysa oyunun kurulu olduğu yere mod klasörü açıp aynı işlemleri oraya yapabilirsiniz. İki yöntemden biri muhtemelen çalışacaktır.

Oyunu Steam'den satın alan oyuncular ise, Atölye'den istediğiniz moda abone olabilirsiniz. Abone olduktan sonra oyunu açıp yine "Mods" kısmından modu aktif edip oyuna girebilirsiniz. İyi oyunlar ^^

Bir konunun daha sonuna geldik, başka bir konuda görüşmek üzere.
 


bebbarutcu01

Sudan Çıkmış
Mesajlar
8
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1
Puanları
20
Bir sorum var. Benim paradox launcher açılmadı. Ben de bir daha kurdum fakat bu sefer de steam'den indirdiğim modlar gerekli klasöre gelmiyor. Oyunum orijinal.
 

Üst