Hearts of Iron IV | Oynaybileceğiniz 5 Güzel Mod

08nazif

Sudan Çıkmış
Mesajlar
5
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
5
Puanları
0
hoi.jpg

Herkese Selam.
Bugün size Hearts Of Iron IV'de oynayabileceğiniz benim için güzel modlartanıtacağım. Ama bu modlar size kolaylık sağlayacaktır yani oyununuz bu modlarla fazla değişmez. Birincisi İle başlayalım.
  1. 50 Unit Corps Limit : Oyunda iki çeşit lider vardır. Askerleri yönetmek için olanlar yani. Komutanlar ve Mareşaller. Mareşaller bilidğimiz sınırsız kapasitede bölük atayabileceğimiz insanlardır. Normal Komutanlar ise 24 bölük sınırına sahiplerdir. Mesela Nazi Almanya'sın da ilkte Erwin Rommel 24 bölük sınırı ile başlar. İşte oradaki 24 bölük sınırını modu yapan arkadaşımız 24'ten 50'ye çıkarmış.Eğer bu modu indirmek istiyorsanız buraya tıklayınız. Bu modlar benim bildiğim kadarıyla crak olarak indirilmiş oyunlarda yok.
  2. Increased Resources : Bu mod oynadığınız haritayı zenginleştiren bir mod. Bu modda gerçek dünyanın o yıllarda nerede ne varsa ( steel, rubber, tungsten vs ) size sunuyor. Yani düşünün Suudi Arabistan'da petrol oluyor. İran'da daha çok demir oluyor.Size tek bir yerde değil nerede ne varsa sunuyor hiçbir yeri atlamaması güzel bir şey. Eğer bu modu indirmek istiyorsanız buraya tıklayın.
  3. Change Ideology : Bu mod ile birlikte. İnanılmazı aşıyorsunuz. Size gereken tek şey 150 political power. Eğer ingilizceniz varsa zaten ne olduğunu anladınız. Bu mod ile birlikte 150 politicak power ile istediğiniz ideoloji olabilirsiniz. Hani Türkiye olarak oynarken ne yaparsak yapalım anca sene 1937'de faşist, komünist veya demokratik oluruz. İşte artık numu 1 yılı size 75 gün veya 150 gün içinde yaptırıyor. Hani yarı yıla zar zor %33 olur artık 75 yada 150 günde %75 artış yapacaksınız. Eğer bu modu indirmek istiyorsanız buraya tıklayın.
  4. Instant War : Bu mod ile yine baya beklediğimiz bir şeyi ortadan kaldırabiliriz. Savaş süresi. Peki bu mod savaş süresine ne yapıyor ? Size başka bir savaş sebebi açıyor ve siz bu savaş sebebi ile bir günde savaş açıyorsunuz. Günün sonunda açabiliyorsunuz yani. Ve eğer bu modu kurarsanız normalde 200 gün beklersiniz ya onu silip süpürüyor siz bir yılda belki 4 belki 3 ülke yutarsınız. Bu mod ile rahat 11 tane yutarsınız.Eğer bu modu indirmek istiyorsanız buraya tıklayınız.
  5. No More Guarantees : Evet geldik sonuncu moda. Bu mod sayesinde demokratik bir ülkeye açtığınız savaş haricilerinde İngiliz!lerin ve Fransız'ların savaşa kaltılma durumu %0'a düşüyor. Eğer oyunu biliyorsanız ingilizler %20 yada %25 dünya tansiyonundan sonra diğer ülkelerle savaşa girerler üstelik ittifak değilken. onlar savaşa nasıl giriyorlar ? sorusuna cevap. Bir ülkeyi garanti altına almak. O ülkeye kardeşim sen özgür ve bağımsızsın seni işgal etmek isteyen olursa senin ile bende savaşacağım demiş olur. bunu yapmaları için 25 political power yeterli. Ama bu mod 25 gerektiren pp'yi 5000 yapıyor ve pp ( political power ) limiti 2000'dir. Yani istediğiniz gibi ülkelere savaş açabilisiniz. Ama böyle oyun biraz daha sıkıcı Türkiye ile zorlu mücadele yapmak için Fransa'ya yürümek lazım yada İngiltere'ye.Eğer bu modu indirmek istiyorsanız buraya tıklayınız.
Evet modlarımız bunlardı. Başka bir Hoi4 konusu ile görüşmek üzere.
MODLARDAN RESİMLER
1. Mod
50 corps.png

2.Mod ( Çok fotoraf vardı ben bunları aldım )
3.jpg




4.jpg


5.jpg


6.jpg

3.Mod
7.jpg


8.jpg


4. Mod
9.jpg


10.jpg


5. Mod
564564.png
 


Ekli dosyalar

  • 2.jpg
    2.jpg
    97.8 KB · Görüntüleme: 843

Üst