Isimsiz_TR
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Servere bu mapı kursam server mükemmelliği kaldıramaz çöker 
Evet hala bekliyoruz...Dünya İçindeki Diğer Yapılar Var Sildikden Sonra Ekleyeceğim.
Ben Bana Ait Demedimki Kalenin Sana Ait Olduğunu Diğer Konuda Var Yazdıgım Gibi Sunucuma Yapmışdık.oradaki hiçbir ağaç hiçbir kale hiçbir desen ,evler,gemiler,organic vs senin yapıtların degil sadece etrafına yaptıgın terra senin digerli bizim olymposbt de yapılmış olan hazır şeleri aldın yerleştirdin ha bu arada o kale bana ait bunu söyliym kendim yaptı mfelan diyonda biçok şy hatta her şey alıntı kendim feln yaptım diyince çıldırdım yanlız...... İYİ HOŞ Bİ İNSANSIN ABA YAPTIKLARIN HİÇ HOŞ OLMUYOR
Bak simdi geri vites atma yukarida sunucum için "YAPMIŞ OLDUGUM MAP" yaziyor ve kale bana aiy peki o ağaclar organicler evler gemiler kime ait orada sadece sen terraform yaptin amacim seninle kavga etmek degil sadece bizim takimda kilerin yapitlarini kullanarak yapmiş oldugum map demissin ya orada sinirlendim k.bBen Bana Ait Demedimki Kalenin Sana Ait Olduğunu Diğer Konuda Var Yazdıgım Gibi Sunucuma Yapmışdık.
onemli deyil diğer konuada yazıyor kalenin fln sana ait oldğu neyse uzatlmayalım dğer konuyu görmedin herhaldeBak simdi geri vites atma yukarida sunucum için "YAPMIŞ OLDUGUM MAP" yaziyor ve kale bana aiy peki o ağaclar organicler evler gemiler kime ait orada sadece sen terraform yaptin amacim seninle kavga etmek degil sadece bizim takimda kilerin yapitlarini kullanarak yapmiş oldugum map demissin ya orada sinirlendim k.b
Seb hayla taktin kale al senin olsun ben gectim kaleyi sen sadece terraformu yaptin diger hersey butun yapitlar takıma ait sen hayladiyon kale senin sen anlamdin neyse...onemli deyil diğer konuada yazıyor kalenin fln sana ait oldğu neyse uzatlmayalım dğer konuyu görmedin herhalde