Hediye - Ödüllü Yarışma Birincisi Yapı Paylaşımı

VIthreon

Voxel Artist
En iyi cevaplar
0
Y4QanD.png

znj1WB.gif

Herkese saygı ve sevgiyle selamlar.
Ben VIthreon .Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Ödüllü Mimari Yarışma duyuruldu. Hepimiz heyecanla yapacaklarımızı, yapmayı düşündüklerimizi , rakiplerimizi düşündük. Yorulduk ta...
Gün geldi ki yarışma başladı ve 8 saatlik süreçte yarışmacılar olarak yapılarımızı yaptık. Huzurunuzda tam 1.993 görüntülenme ve 205 oy ile sıralamayı şekillendirdik. Takdir ettiğiniz üzere yarışmada birinciliğe 87 oy ve %42,4'lük oy potansiyeli ile birinciliğe layık gösterildim. Bu beni fazlasıyla mutlu hissettirdi. Her kime olursa olsun oy veren herkese , forumdaki tüm üyelere teşekkürlerimi sunuyorum.

znj1WB.gif

Yapıya gelecek olursak , konu dikeyinde, gerçeğine uygun ve sade bir tasarım kullanmayı tercih ettim. Alman , Macar ve doğru hatırlıyorsam Belgrad parlamentolarından esinlenerek bir yapı ortaya çıkardım.
Birinci olduğum için ise olması gerektiği gibi haritayı sizlerle paylaşacağım.

WbqPAq.png

1N6oPD.png

İNDİRME LİNKİ
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VİRÜS TESTİ
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Dereceye girmiş olan @Chyron ve @Eriny arkadaşlarımı ,
Organizasyonda emeği geçen @LordTs @AdexTR ve @Crowley07 ye de teşekkür etmeden geçmek istemiyorum.

Hoşçakalın.
Ödüllü Mimari Yarışma Galibi

znj1WB.gif

Y4QanD.png

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle hak etmiştin. Tebrik ederim başarılarının devamını dilerim. (Resimlerin url'sini kullanman gerek resimlerin bulunduğu sayfanın değil. Sağ tık resim adresini kopyala.)