HeklonIO SeaSurvival 1.0.1

heklon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler hazırladığım SeaSurvival haritasını bitirdim. Daha ilk sürümü olduğundan eksiklik veya hatalar olabilir. Beğenilirse yeni sürümlerini de hazırlamayı düşünüyorum. Harita Türkçe-İngilizce olarak yapıldı. Fallinberg Kıtası adlı ütopik bir mekanda, görev listeli ve yarı hikayeli bir haritadır. Resimler;

Dosya.Co
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Dosya.tc

Upload.gen.tr

[DOUBLEPOST=1384683896,1384683483][/DOUBLEPOST]Bu arada unutmadan haritanın tüm bölgelerinin resmi yok. Haritanın gizemini kaybetmemesi için oraların resimlerini koymadım.[DOUBLEPOST=1384686639][/DOUBLEPOST]İyi veya kötü yorum yaparsanız sevinirim harita için boşa uğraşmadığımı anlarım en azından.[DOUBLEPOST=1384758000][/DOUBLEPOST]Beyler yok mu yorum yapan 43 kişi görmüş 0 yorum?

Son düzenleme:
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Survival haritalarda önce oyunun bitirilmesi gerekir ki yorum atabilelim. Keşke sen önceden bitirip, videosunu çekip buraya koysaydın kısa da olsa :)

heklon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Abi hiç skyblock oynamadın sanırım. O tarz bi map bu ama yine de teşekkür ederim yorum için.

heklon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
KemalReis77 dışında hepinizin yorumları için teşekkür ederim. Kırıcı değil yapıcı eleştirilerde bulundunuz. Daha sonraki haritalarımı bu eleştirileri baz alarak yapmayı düşünüyorum :)

heklon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar tekrar söyliyim bu skyblock, solarsurvival tarzı bir oyun cobblestone generator kullanıp kendi adanızı inşa etmeniz gerekiyor. Yani zamanında şehir de inşaa etmiştim. Bu haritanın olayı sade olması zaten, hani yorumlar bu durum baz alınarak yapılırsa sevinirim. Yine de Tekrar tekrar teşekkür ederim.