HelixMC | Sunucu Yetkili Alımlar | Tüm Alımlar! Forum İçerde!

Deniz5676

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
1548419126503.png

Merhaba Forumseverler!
Bugün 1 HAFTA içinde açacağım sunucu için ALIM yapıyorum!
Alımlarımız şunlardır,
Asistan [1 Adet]
ADMIN [1 Adet]
Moderator [2 Adet]
Rehber [2 Adet]
Tasarımcı-Grafiker [1 Adet]

ALIM FORMU;
Ad Soyad:
HELIXMC yönetimi olarak neden sizi tercih edelim?:
Daha Önce Hangi Sunucularda Çalıştın?:
Discord Adresin?:
Hangi Yetki(NEDENI)?:

İyi GÜNLER
Discord Adresim : ĐɆ₦ł̇Ⱬ ΙƼ ↬ RichardBey ↫#7810

VisionSky

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad: Ali Toprak KAYNAK
Neden HELIXMC'yi tercih ediyorsun?: Güzelliğiyle diğer sunucuları geçebilecek bir seviyede olduğu için.
HELIXMC yönetimi olarak neden sizi tercih edelim?: İşinde başarılı, gayret gösteren birisi olduğum için.
Daha Önce Hangi Sunucularda Çalıştın?: RektNetwork, HayatNetwork ve BlackNetwork
Discord Adresin?: iWicky#5132
Hangi Yetki(NEDENI)?:
Admin çünkü daha önce birçok sunucuda Admin rolünde başarı gösterdim.

Doyou

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad: <DİSCORDDA SÖLERİM>
Neden HELIXMC'yi tercih ediyorsun?: Server Daha Yeni Olduğu İçin Yardıma ihtiyacı Var Bundan Dolayı :)
HELIXMC yönetimi olarak neden sizi tercih edelim?: Sizi Utanç Vermiceğime Dair Söz Verebilirim.
Daha Önce Hangi Sunucularda Çalıştın?: ZeoCraft VenoNetwork TarhanCraft vb. 20 Den Fazladır :)
Discord Adresin?: meLis#6377
Hangi Yetki(NEDENI)?: Asistanlık Olabilir Türkçem Gayet İYİ Sol Kol Olmaya Hazırım

metehan789murat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Ad Soyad: Metehan Murat

Neden HELIXMC'yi tercih ediyorsun?: Diğerleri Gibi Aternos Olup Emeklerin Cope Gitmeyeceğini Bilfiğim İçin

HELIXMC yönetimi olarak neden sizi tercih edelim?: Yazılım Okuyorum Okulda PC Serbest Her Zaman Aktifim Nerdeyse Ve Kendi Hub Sunucum Oldu Bu Konularda Bilgiliyim,

Daha Önce Hangi Sunucularda Çalıştın?: Oyna.MCTurkiye.com Kendi Hub Sunucum Ve Rp HayatCraft

Discord Adresin?: ! OS !#0001

Hangi Yetki(NEDENI)?: Admin Hub Sunucum Oldugundan Bu Konularda Ve Komutlara Çok İyi Aşınayım

Buğraberk32

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad:bestami karakaya
Neden HELIXMC'yi tercih ediyorsun?:yeni açılmış güzel bir servere benziyor yardım etmek isterim
HELIXMC yönetimi olarak neden sizi tercih edelim?:ben 16 yaşında yazılımcılık eğitimi(stajdayım) hörüyoruö ve skyblock ve faction pluginlerinden anlıyorum
Daha Önce Hangi Sunucularda Çalıştın?:craftstres ve betacraft (modluk stajı betada)
Discord Adresin?:emoji pati 48#7152
Hangi Yetki(NEDENI)?:modluk çünkü yazılımcılık eğitimi alıyorum javayıda biliyorum daha önce baları gösyerdim sktiptlerimle

Son düzenleme:

Deniz5676

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Ad Soyad: <DİSCORDDA SÖLERİM>
Neden HELIXMC'yi tercih ediyorsun?: Server Daha Yeni Olduğu İçin Yardıma ihtiyacı Var Bundan Dolayı :)
HELIXMC yönetimi olarak neden sizi tercih edelim?: Sizi Utanç Vermiceğime Dair Söz Verebilirim.
Daha Önce Hangi Sunucularda Çalıştın?: ZeoCraft VenoNetwork TarhanCraft vb. 20 Den Fazladır :)
Discord Adresin?: meLis#6377
Hangi Yetki(NEDENI)?: Asistanlık Olabilir Türkçem Gayet İYİ Sol Kol Olmaya Hazırım
REDDEDILDINIZ!
Ad Soyad: Metehan Murat

Neden HELIXMC'yi tercih ediyorsun?: Diğerleri Gibi Aternos Olup Emeklerin Cope Gitmeyeceğini Bilfiğim İçin

HELIXMC yönetimi olarak neden sizi tercih edelim?: Yazılım Okuyorum Okulda PC Serbest Her Zaman Aktifim Nerdeyse Ve Kendi Hub Sunucum Oldu Bu Konularda Bilgiliyim,

Daha Önce Hangi Sunucularda Çalıştın?: Oyna.MCTurkiye.com Kendi Hub Sunucum Ve Rp HayatCraft

Discord Adresin?: ! OS !#0001

Hangi Yetki(NEDENI)?: Admin Hub Sunucum Oldugundan Bu Konularda Ve Komutlara Çok İyi Aşınayım
REDDEDILDINIZ!
Ad Soyad:bestami karakaya
Neden HELIXMC'yi tercih ediyorsun?:yeni açılmış güzel bir servere benziyor yardım etmek isterim
HELIXMC yönetimi olarak neden sizi tercih edelim?:ben 16 yaşında yazılımcılık eğitimi(stajdayım) hörüyoruö ve skyblock ve faction pluginlerinden anlıyorum
Daha Önce Hangi Sunucularda Çalıştın?:craftstres ve betacraft (modluk stajı betada)
Discord Adresin?:emoji pati 48#7152
Hangi Yetki(NEDENI)?:modluk çünkü yazılımcılık eğitimi alıyorum javayıda biliyorum daha önce baları gösyerdim sktiptlerimle
REDDEDILDINIZ!

Son düzenleme:

Ali731

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad: Ahmet Can
Neden HELIXMC'yi tercih ediyorsun?: Size Yardım Etmek İsterim Güzel Sw Olduğu İçin
HELIXMC yönetimi olarak neden sizi tercih edelim?: Size Katkım Dokunmasını İsterim Sizle Beraber Çalışmak İsterim İşinde başarılı, gayret gösteren birisi olduğum için.
Daha Önce Hangi Sunucularda Çalıştın?: 2 3 Swde Mod Admin Olmuşumdur Rehber fln
Discord Adresin?: Ahmet2497
Hangi Yetki(NEDENI)?:
Mod Olmayı İsterim Bilgiliyimdirim

Son düzenleme:

Deniz5676

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
alımlar kapanmıştır!

Keremco77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad: Kerem Soymak

Neden HELIXMC'yi tercih ediyorsun?: Şöyle bir bakınca sunucu güzele benziyor, @Deniz5676 kullanıcısını forumda birkaç yerde görmüştüm,kafa birine benziyor :)

HELIXMC yönetimi olarak neden sizi tercih edelim?: Aslına bakarsanız buraya bütün başarılarımı sıralamam,yok şu sunucuda moderatör oldum 76583 tane server açtım falan filan.Dürüst olmak gerekirse asıl amacım eğlenmek,ama bunu ciddi bir mertebede ve en kaliteli yapmak.Çoğu kişi eğlenmeyi tek başına istediği şekilde takılmak olarak algılar,ama bence eğlenmek başka kişilere yararlı olmaktır.2015-2016 yılları arasında forumda aktiftim.8-9 civarında kısa süreli sunucularda adminlik-moderatörlük yaptım.2 orta süreli sunucuda moderatörlük ve adminlik tecrübem var.Birkaç kez arkadaşlarımla sunucular açtık.Ancak aradan 2 yıl geçti,Minecraft'ı uzun zaman sonra oynuyorum.Güncel komutlara -hatta eski komutlara- eskisi kadar hakim değilim,diğer arkadaşlara da başarılar.

Daha Önce Hangi Sunucularda Çalıştın?: Dediğim gibi,çalıştığım sunucuların ismini gram hatırlamıyorum :)

Discord Adresin?: Zearo#0978

Hangi Yetki(NEDENI)?: Moderatör-Admin

Keremco77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahhh,4 dakikayla kaçırdım :D Hepinize başarılar arkadaşlar.