Hellenic Temple Skywars | Arcenia

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Yapıyı eleştirecek pek bir şey bulamadım sadece bulutlar birazdaha büyük geniş çaplı olabilirmiş ve örümcek ağı,beyaz cam kullanırsan daha iyi bir bulut görüntüsü yakalayacağını umut ediyorum ellerine sağlık.

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Maalesef ki senden harita rica edince, özel hayat vs. gibi durumlardan bahsettin ve geçiştirdin ama görüyorum ki her hafta en az 1 harita paylaşıyorsun. Harita yapmak istemiyorum, deseydin daha doğru olacaktı. (gerçekten zaman bulamıyorsan, böyle haritalar ile de uğraşamaman lazımdı ama neyse)

Haritan başarılı, iyi forumlar.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Modern olabilir ama emin olun SkyWars adalarına böyle modern yapı yakışmıyor...
Güzel yapılsa her tür mimari yakışıyor aslında skywars haritasına.Topraklı taşlı adanın altının sivrilip sarkması ve üzerinde orta çağ temasında olan ev türündeki skywars haritalarından o kadar sıkıldım ki...
Maalesef ki senden harita rica edince, özel hayat vs. gibi durumlardan bahsettin ve geçiştirdin ama görüyorum ki her hafta en az 1 harita paylaşıyorsun. Harita yapmak istemiyorum, deseydin daha doğru olacaktı. (gerçekten zaman bulamıyorsan, böyle haritalar ile de uğraşamaman lazımdı ama neyse)

Haritan başarılı, iyi forumlar.
Harita yapmak istemiyorum deseydim küp sanatı bölümünde harita paylaşmaya devam etmezdim.Senin benden harita rica ettiğin zaman, evet rica ettiğin zamanlarda harita paylaşmıyordum gerçekten de zamanım yoktu.şu an rica etseydin ve ben deseydim ki zamanım yok diye işte bu zaman yalan söylemiş olurdum bahane uydurmuş olurdum.Şimdi de birçok sunucu sahibi ücretiz harita yapıyorum diye rica ediyorlar fakat bu sefer karşımda büyük fırsatlar var neden küçük fırsatları seçeyim? gibi bir soru soruyorum kendime ve üzülerek onları reddediyorum.Birine kinim olduğundan yada mimarlığı sevmiyorum tarzından da değil.Anlayışınız için ve yorumunuz için teşekkür ederim.