Hello !

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba canım ciğerim Minecraft oyuncuları, Türkçe konu isimlerinizle zor zamanlar geçirdim, Google translate ödüllendirilmeli. Neyse konuya geçelim;

Ben Martyn Gallagher, müstakbel medya patronu, Romanya'dan. Bir projem var ve bir konuda yardımınız gerek, para değil.

Projem ne mi ?
Projem insan olabileceğiniz interaktif bir sosyal medya yaratmak.
Bütün oyuncular için evrensel bir medya.
Muazzam boyutta bir operasyon olacak ve bunun için sizin yardımınız gerek. Sizin birleşmenize ihtiyacım var. Bu sizin göreviniz. İnsanlar sizi sansür ve yasaklarla durdurmaya çalışacak. Ben de oralardan geçtim. Hakkınız olanı almalısınız. Birlik ve özgürlüğü hak ediyorsunuz. Dünyanın her yanında insanlar hak ettikleri özgürlüğü almak için çabalıyor. Oyuncular ve internet onları desteklemeli.

Oyuncular, birleşin (Eski SSCB sloganı İşçiler, birleşin.)

Buyrun motamot (kelimesi kelimesine) çeviri değil @HestiaKnife'ın yaptığı gibi ama idare edin :D

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba canım ciğerim Minecraft oyuncuları, Türkçe konu isimlerinizle zor zamanlar geçirdim, Google translate ödüllendirilmeli. Neyse konuya geçelim;

Ben Martyn Gallagher, müstakbel medya patronu, Romanya'dan. Bir projem var ve bir konuda yardımınız gerek, para değil.

Projem ne mi ?
Projem insan olabileceğiniz interaktif bir sosyal medya yaratmak.
Bütün oyuncular için evrensel bir medya.
Muazzam boyutta bir operasyon olacak ve bunun için sizin yardımınız gerek. Sizin birleşmenize ihtiyacım var. Bu sizin göreviniz. İnsanlar sizi sansür ve yasaklarla durdurmaya çalışacak. Ben de oralardan geçtim. Hakkınız olanı almalısınız. Birlik ve özgürlüğü hak ediyorsunuz. Dünyanın her yanında insanlar hak ettikleri özgürlüğü almak için çabalıyor. Oyuncular ve internet onları desteklemeli.

Oyuncular, birleşin (Eski SSCB sloganı İşçiler, birleşin.)

Buyrun motamot (kelimesi kelimesine) çeviri değil @HestiaKnife'nın yaptığı gibi ama idare edin :D

Senin ki daha anlaşılabilir olmuş :/ yani benim gibi ingilizce cahili biri için en azından :I ingilizcemi geliştirmem gerekiyor :l

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim anladığım herifin derdi biz değiliz beyler, adam genel olarak dünyadan bahsetmiş (Destek olmamız gerek falan demiş.) hakkını arayanlar diye. Düşünün üzerinde bunun bence.

Adam tam bir anarşik çıktı rıza baba.

OneDayGod

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Wrong place my friend. These people are just playing Minecraft. Not at all tho. Maybe you can find someone to support your own project I hope.
You can also visit other Turkish forums. Not only this one.

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
küfretmezlermi yani :( Bizden pek bişi çıkmaz

pls adam gbi çevirirmisin ben cahil akılsızın tekiyim
ve ciddiyim
kesemeyince makro denir ama hack açınca ban yok !!!!!?!!?!?!?!?!!!!!!!!
Arkadaş mantıklı bir şekilde demiş böyle böyle, gelin bütün oyuncuları birleştirecek bir kampanya başlatalım. Ama şakasına demiş. Fena fikir değildi aslında :(

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş mantıklı bir şekilde demiş böyle böyle, gelin bütün oyuncuları birleştirecek bir kampanya başlatalım. Ama şakasına demiş. Fena fikir değildi aslında :(

Düşünecek bir şeyler verdiysem ne mutlu bana. (Yazma amacım dalga geçmek değildi bu arada, kendi çapımda küçük bir analiz yaptım. gün yüzüne çıkmasaydı daha mutlu mesut olurdum, o ayrı.)

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Düşünecek bir şeyler verdiysem ne mutlu bana. (Yazma amacım dalga geçmek değildi bu arada, kendi çapımda küçük bir analiz yaptım. gün yüzüne çıkmasaydı daha mutlu mesut olurdum, o ayrı.)
Birileri düzgün bir Türk oyun platformu kursa fena olmazdı açıkçası, hele ki herkese hitap edebiliyorsa harika olurdu. Aha forumun durumunu da görüyoruz çoluk çocuk hep :(

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birileri düzgün bir Türk oyun platformu kursa fena olmazdı açıkçası, hele ki herkese hitap edebiliyorsa harika olurdu. Aha forumun durumunu da görüyoruz çoluk çocuk hep :(

Türk oyun platformu kurulduğu zaman oraya çoluk çocuk doluşması kaçınılmaz. player.me var en kapsamlı oyun platformu şu anda. Uluslararası olması çoluk çocuğu uzak tutmaya yetiyor. (Türk adminler de var.)