R
Reloven
Ziyaretçi
Varmı Aynı Sorunu Yaşayan ? Yada Düzeltmesini Bilen Modemi Yeni Aldım Sayılır 7 8 Ay Olmuştur Geçen Haftaya Kadar Sorunsuzdu Birden Böyle Bir Sorun Çıktı Delirmek Üzereyim.
Ne Alaka La? Evde 3 Tane Pc Bağlı 4 Tanede Telefon Şuana Kadar Sıkıntı Yoktu Ama 1 Haftadır Oldu.İp çakışması DETECTED:koş:
Hayır Normal Ttnet Fiber Netim Var Telefonu Wifiye Bağlayınca Tüm Cihazlardaki Net Kopuyor Bağlanmamak Üzere Modemin Tüm İşikları Yanıyor Ayrıca Bilgisayarlarda İnternet Var Gözüküyor.Anlamadım telefonu taşınabilir wifi alanı yani modem olarakmı kullanıyorsun
Attım Zaten Fabrika Ayarlarına Döndürdüm Tekrar Kurulum Yaptım.Aga bir res atsana
Bendede direk atma sorunu var kopuyo bağlantı kesilmiyo modemde ama internet nanayAttım Zaten Fabrika Ayarlarına Döndürdüm Tekrar Kurulum Yaptım.
Valla Deli Ediyo Ya Gidip Telefona Paket Yapcam En Sonunda O Dereceye Geldim.Bendede direk atma sorunu var kopuyo bağlantı kesilmiyo modemde ama internet nanay
Yok sakın öyle bir delilik yapmaValla Deli Ediyo Ya Gidip Telefona Paket Yapcam En Sonunda O Dereceye Geldim.
Türksat Yada Uydunet Olsa Direk Geçicem Ancak Bulundugum Yerde Yok.Yok sakın öyle bir delilik yapmatürksata fibere geç 35 lira 10 mbps net fiber olduğu için tam hız alıyosun bildiğim kadrıyla modem de bedava
7-8 Aydır Hiçbirşey Yok Birden Oldu Huawei Marka TtNetten Aldım.Modemin markası nedir? Yeni bir şey ekledikten sonramı oldu yoksa aniden mi oldu bu olay.
Ya ben 5 aya turksat 10 mbps alıcam ttnete 60 kazıtıyosun bi *** yok ama turksatta 35 tlye kablo+fiber+kesintisiz hız toplama pc yaptım parça parça alıyorum tatile denk getirebilirsem mükemmel olucakTürksat Yada Uydunet Olsa Direk Geçicem Ancak Bulundugum Yerde Yok.
7-8 Aydır Hiçbirşey Yok Birden Oldu Huawei Marka TtNetten Aldım.
O modemler zaten dandik modemler bellirli bir sayıfadan sonra sıkıntı olabiliyor.Türksat Yada Uydunet Olsa Direk Geçicem Ancak Bulundugum Yerde Yok.
7-8 Aydır Hiçbirşey Yok Birden Oldu Huawei Marka TtNetten Aldım.
bunların hepsi wifiden bağlıysa sıkıntı olabilir modemin tam özelliklerini bilmediğim için yazamıyorum suanda detaylı.Evde 3 Tane Pc Bağlı 4 Tanede Telefon
Vermediki Bide 100TL Verip Aldım. Ayrıca 3 Pc Kabloyla Bağlı Şuanda Sadece 1 Tanesi Açık Pcnin Birde 1 Telefon Bağlı Şuanda.O modemler zaten dandik modemler bellirli bir sayıfadan sonra sıkıntı olabiliyor.
bunların hepsi wifiden bağlıysa sıkıntı olabilir modemin tam özelliklerini bilmediğim için yazamıyorum suanda detaylı.
İnterni daha hızlı almak için hemde böyle sorunlar yaşamamak için iyi bir modem alabilirsin(ör:asus airties zyxel) ttnetin verdiği modemler çoğunlukla dandik oluyor.
Modemin tam markasını modelini verirsen yardımcı olurum.Vermediki Bide 100TL Verip Aldım. Ayrıca 3 Pc Kabloyla Bağlı Şuanda Sadece 1 Tanesi Açık Pcnin Birde 1 Telefon Bağlı Şuanda.