[HELP]Telefonu Wifi Bağlayınca Hem Pc'deki Hemde Telefondaki Net Kesiliyor!

R

Reloven

Ziyaretçi
Varmı Aynı Sorunu Yaşayan ? Yada Düzeltmesini Bilen Modemi Yeni Aldım Sayılır 7 8 Ay Olmuştur Geçen Haftaya Kadar Sorunsuzdu Birden Böyle Bir Sorun Çıktı Delirmek Üzereyim.

R

Reloven

Ziyaretçi
İp çakışması DETECTED:koş:
Ne Alaka La? Evde 3 Tane Pc Bağlı 4 Tanede Telefon Şuana Kadar Sıkıntı Yoktu Ama 1 Haftadır Oldu.

Anlamadım telefonu taşınabilir wifi alanı yani modem olarakmı kullanıyorsun
Hayır Normal Ttnet Fiber Netim Var Telefonu Wifiye Bağlayınca Tüm Cihazlardaki Net Kopuyor Bağlanmamak Üzere Modemin Tüm İşikları Yanıyor Ayrıca Bilgisayarlarda İnternet Var Gözüküyor.

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modemin markası nedir? Yeni bir şey ekledikten sonramı oldu yoksa aniden mi oldu bu olay.

R

Reloven

Ziyaretçi
Yok sakın öyle bir delilik yapma :D türksata fibere geç 35 lira 10 mbps net fiber olduğu için tam hız alıyosun bildiğim kadrıyla modem de bedava
Türksat Yada Uydunet Olsa Direk Geçicem Ancak Bulundugum Yerde Yok.
Modemin markası nedir? Yeni bir şey ekledikten sonramı oldu yoksa aniden mi oldu bu olay.
7-8 Aydır Hiçbirşey Yok Birden Oldu Huawei Marka TtNetten Aldım.

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ya ben 5 aya turksat 10 mbps alıcam ttnete 60 kazıtıyosun bi *** yok ama turksatta 35 tlye kablo+fiber+kesintisiz hız toplama pc yaptım parça parça alıyorum tatile denk getirebilirsem mükemmel olucak

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

O modemler zaten dandik modemler bellirli bir sayıfadan sonra sıkıntı olabiliyor.
Evde 3 Tane Pc Bağlı 4 Tanede Telefon
bunların hepsi wifiden bağlıysa sıkıntı olabilir modemin tam özelliklerini bilmediğim için yazamıyorum suanda detaylı.
İnterni daha hızlı almak için hemde böyle sorunlar yaşamamak için iyi bir modem alabilirsin(ör:asus airties zyxel) ttnetin verdiği modemler çoğunlukla dandik oluyor.

R

Reloven

Ziyaretçi
O modemler zaten dandik modemler bellirli bir sayıfadan sonra sıkıntı olabiliyor.

bunların hepsi wifiden bağlıysa sıkıntı olabilir modemin tam özelliklerini bilmediğim için yazamıyorum suanda detaylı.
İnterni daha hızlı almak için hemde böyle sorunlar yaşamamak için iyi bir modem alabilirsin(ör:asus airties zyxel) ttnetin verdiği modemler çoğunlukla dandik oluyor.
Vermediki Bide 100TL Verip Aldım. Ayrıca 3 Pc Kabloyla Bağlı Şuanda Sadece 1 Tanesi Açık Pcnin Birde 1 Telefon Bağlı Şuanda.