Henry'nin maceraları Bölüm 1 (animasyon) [Animasyon kasması engelendi]

Sizce güzel mi filmim

• Kullanılan toplam oy
    3

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar yeni filmimizin ilk bölümü.İlk animasyonum.Mani dosyası açılmadığından böyle kötü bir açıda izlenebiliyor ancak onu da düzelteceğiz.

AÇIKLAMA:
.Henry'nin arkadaşı madende kazı yaparken bir zombi tarafından öldürülüyor.Henry olanları görünce sinirlenir ve bıçağını zombinin kafasına atar ve arkadaşının kazması ile hıncını çıkartır.O arada arkada bir iskelet ortaya çıkar bu iskelet ok yerine kılıç kullanır.İskelet Henry'i yaralar.Son hamle ile Henry'i öldürecekken Henry sıyrılır ve kafasına yumruk atıp iskeleti yener.Ve oradan uzaklaşır.
Arkadaşlar ilk animasyonum olduğu için hatalar çok var.Biliyorum onları düzelteceğim.

Umarım beğenirsiniz.

Ayrıca arkadaşlar mani dosyası açılmadığından bu şekilde paylaştım mecburen.Kötü görüntüden afola.

[DOUBLEPOST=1391604930,1391601245][/DOUBLEPOST]Yorumlarınızı alim lütfen yenisi geliyor yarın ya da ondan sonraki gün :)

Son düzenleme:

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
güzel olmuş geliştir bir de güzel olması için video olarak kaydetme yerinde windows media player i seç bir de hareketli rig kullan

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2. bölüm daha güzel olacak ama görüntü değiştiremiom dediğin programla bile olmuyor mecburen çekim yaparak koyabiliyorum o yüzden kötü oldu görüntü.

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş animasyon şeklinde devam edeceğim ama yazı eklemeyi bilsem yapacağım onu.[DOUBLEPOST=1391699605,1391673009][/DOUBLEPOST]2. Bölüm çıktı beyler fan çalışmaları bölümünde.

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Videoda birkaç hata var bu arada adamlar yürümekten çok ışınlanıyo gibi ama güzel