Hep aynı sunucuya yorum yapıyor gibiyim.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Selamlar, yeni yaptığım yorum ile kafamda bir şeyler gidip geldi. Sanki hep aynı sunucuya, aynı yorumu yapıyor gibiyim. Ya sunucu tipleri aynı yahut aynı sunucunun konusu birkaç kez açılıyor. Değişik bir his benim için. Size de öyle geliyor mu?

• Beğen
Reactions: ExS

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Çünkü çoğu berbat...

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
adım 1 nitradoya gir
adım 2 sunucu al ve slot bugu yap
adım 3 hazır pl ve map kur
adım 4 oyunun başına op ekle
artık berbat bir sunucun var!

FatihDGTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mesela iyi olabilmek için tavsiye de verebiliriz { Tecrübem yok ama böyle düşünüyorum } :

1-Yorumlarına bakarak , mesajlarına bakarak ve gerekli bilgileri alarak bir hosting bulmak ve birbirleriyle karşılaştırmak.

2-Bulduğun hostingden satın alıp , gerekli işlemleri yapmak.

3-Kuruculuk veya sunucu sahipliği olmak hakkında bilgi alabilmen.

4-Güzel , hoş ve özellikle manevi durumunda iyi olan bir yetkili seçebilmen.Mesela 1 builder , 1 admin seçilebilir.İdealdir.

5-Sonra sunucuyu açıp gerekli yapıları , wgleri , plugin paketini yaptıktan sonra sunucuyu 1 gün bekletmek.Nedeni ise biraz hafızası iyileşsin diye.Bu arada özellikle sunucunun bir kopyasını almalısınız! Her duruma karşı.

6-Sonra hoş tasarımla , grafikler , resimler kullanarak sunucuyu tanıtıp güzelce bir konu açmak.

7-Hergün yeni yeni güncellemeler , skriptler , pluginler getirerek sunucuyu daha iyi hale getirmek.

Bu kadar.Çokta zor olmamalı herhalde.Benim para imkanım olsa bu şekilde yapabilirdim mesela.Fakat insanlar bunları düşünmüyor.Parası olan açıyor.Parası olup açan ise genelde +13 , +16 arası oluyor.Ve genelde paralarını babası , annesinden veya akrabalarından , ailesinden alıyorlar.Bu üzücü bir durum.Yani ülkemizde o kadar güzel sunucu var.Fakat o sunucular dışındaki sunucular berbat ötesi.Bence biz her geçen gün daha gelişmeli , daha fazla yenilikler getirilmeli ülkemizde bu rüküşlüğü şık yapmalıyız.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında mesele kötü sunucular değil, sunucu açmayı bir marifet sanan ufak veya büyük arkadaşların açtığı sunucuyu Allah katına çıkarması.
Yani aslında kendini kral zanneden TR sunucuları bile berbat :/, TR'de güzel sunucu yok daha doğrusu.
Peki güzel sunucu nasıl olur, bunu siz sormadan cevaplayayım:
Güzel sunucu sadece 2, 3 oyun eklemekle olmaz. İstediğiniz kadar oyun ekleyin, sunucuyu geliştirin. Sunucuda bir dostluk, arkadaşlık ortamı ve en önemlisi samimiyet, muhabbet olmazsa, her atılan adımda ayrı bir kurala denk gelinirse, oyun zevki kısıtlanırsa sunucuya ne kadar emek verilmiş olursa olsun, benim ve benim gibi ortam düşkünü, samimi ve içten davranmayı seven oyuncular o sunucuda durmaz. 2, 3 yıl önce MorfinPvP (MorfinCraft), DiamondPvP falan vardı. O sunucularda emek vardı ve emeğin yanında yukarıda saydıklarımda vardı. Zamanlarına göre çok iyi sunuculardı, şu anda pek tutmuyor o tip sunucular.
Şimdi ise herkesin derdi sunucu sunucu gezip gördüğü sistemleri, oyunları çalmak - alıntılamak. Kimse yaratıcı olamıyor, TR sunucularından Dünya'ya hizmet eden sunuculara rakip olabilecek bir sunucu çıkmıyor bu yüzden.
Şimdi benim yorumumu alıntılayıp 'şöyle böyle sunucu açıyoruz, hiç görmediğiniz oyunlar olacak, çok kral olacak ulen!' diyenler olacaktır, onlara ne dediğimi burda yazmak istemiyorum.
Kısacası, bir yiğit çıkıp, hem emek verilmiş hemde ortamı olan - olabilecek bir sunucu açmadan, gerekli arkadaşlık, dostluk ortamını sağlamadan bu sunucular hep böyle olacaktır, hepte böyleydi, sadece işini bilenler bu tip sunucular açıp işini büyütebildi, sayısı en fazla beş, bilemedin altı'dır öyle sunucuların. Çoğu da kapandı zaten.
Hadi eyvallah, açmayın beyler böyle konular artık. Saymaktan bıktık.