Hepsiburada.com Staj Soruları

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, Doğan Online adlı şirkette staj yapmaktayım. Amacım sizlere faydalı olabilmek. Doğan online Hepsiburada, Nesine, Altıncadde, Ekolay ve Daybuyday gibi sitelerin içeriğininden ve kod kısmından sorumludur. Bilgi işlem bölümündeyim. Bilmediğim şeyleri sorup öğrenebilirim.[DOUBLEPOST=1418659530,1418652384][/DOUBLEPOST]Soruları alayım.[DOUBLEPOST=1418760617][/DOUBLEPOST]Günceldir.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Technopatta takılıyorum uzun süredir, kurallar çok katıydı ve artık bunaldım, resmen kuralları olmayan, gevşek insanlarla dolu olan bir foruma gelip istediğim gibi boş boş yorum yapabilmek, milleti trollemek istiyorum arıtk. Bundan dolayı buraya geldim.
Kuralları olmayan bir forum dedin buraya haklısın fakat bana gevşek demek heç hoş değül madem uralarda çalışıyısın buralarda ne işin vır burada fazla kalamazsın zaten :( Lel yine de hoşgeldün diyelim admin op ver :(

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kuralları olmayan bir forum dedin buraya haklısın fakat bana gevşek demek heç hoş değül madem uralarda çalışıyısın buralarda ne işin vır burada fazla kalamazsın zaten :( Lel yine de hoşgeldün diyelim admin op ver :(
Size gevşek demedim, foruma gevşek insanlarla dolu dedim. Yanlışım varsa düzeltin.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin ne sorsam...
İş yerinde sizi besliyorlar mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzuca bir süre bekledikten sonra istediğim renk gelmeyen güneş gözlüğü olayından beri Hepsiburada'dan alışveriş yapmıyorum :(

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzuca bir süre bekledikten sonra istediğim renk gelmeyen güneş gözlüğü olayından beri Hepsiburada'dan alışveriş yapmıyorum :(
Aldığınız ürünü iade etme hakkınız var, özelliklede istemediğiniz renkte gelmeyince. Arkadaşım kitap sipariş etti ve gelmeyince müşteri hizmetlerini aradı, 10 liralık hediye çeki verdiler. Ürünün geç gelmesi benim için daha iyi diyor. :)

Hoşgeldin ne sorsam...
İş yerinde sizi besliyorlar mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ticket kartı ile aylık olarak ödeme yapıyorlar.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aldığınız ürünü iade etme hakkınız var, özelliklede istemediğiniz renkte gelmeyince. Arkadaşım kitap sipariş etti ve gelmeyince müşteri hizmetlerini aradı, 10 liralık hediye çeki verdiler. Ürünün geç gelmesi benim için daha iyi diyor. :)

Dominos Pizza gibi lan ne güzel. xD

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bir soruda benden olsun. Nesine.com'a para yatırmak için kesinlikle kredi kartı gerekli ? Ve diğer iddaa sitelerinden ayıran özellikleri neler ?

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Çok acil lazım olduğu için birde onu beklemeye vaktim yoktu :(

LT22i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi