saol görmemişimAyrıca neden uğraştığını anlamadım, zaten bunu sağlayan bir plugin mevcut link aşağıda
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Rica ederim ancak sk kullanmanı öneririm bug yaratabiliyor bazen .ssaol görmemişim
kendi skriptimi yaparsam daha iyi olur diye dusundum zaten bu plugini bilmiyordum
yani ?Rica ederim ancak sk kullanmanı öneririm bug yaratabiliyor bazen .s
Plugin bug yapıyor sk ile hatasız yaparsan bir sorun olacağını sanmamyani ?
sk bug yapabiliyor mu ?
öyleyse çözümü varmı ?
yazıcı yapmaya çalışıyorum garrysmodu olanlar darkrpden hatırlarlar printeriPlugin bug yapıyor sk ile hatasız yaparsan bir sorun olacağını sanmam
Tam olarak isteğinizi söylerseniz gün içerisinde buradan atmaya çalışırım
pluginer ve builder alımı varalım var dımı
Selam, ilk olarak @McWeb ve @HeroTR743 adlı arkadaşların verdiği skript de bir mantık hatası gördüm gibi geldi.
Mesela her saniye 59 saniye bekledikten sonra bir materyal spawnlıyor. Siz /spawnekle yazdıktan sonra 60 saniye bekler server ve ondan sonraki her saniye orada materyali spawnlamaya devam eder. Sebebi ise her saniye belirlenen blokta 59 saniye sonra bir materyal spawnlamak istenmesidir. Bir süre sonra o istemler birikir ve her saniye materyal spawnlanır(galiba). Wait 59 seconds yerine every 1 second'u 60'a çıkarmak mantıklı olabilir.
on rightclick with a coal_ore:
if display name of player's tool contains "asd"
every 60 seconds:
wait 1 second
drop 1 coal at {dogur.coal:*}
Command /spawnekle:
trigger:
Add player's location to {dogur.coal::*}
every 60 seconds:
Command /spawnekle:
trigger:
Add player's location to {dogur.coal::*}
command: /builder <player>
permission: bcard.mc
permission message: &2&lYeterli İzne Sahip Değilsin
trigger:
if arg 1 is set:
give 1 paper named "Builderlik Karti" to arg 1
send "&c&l Builder Karti!" to arg 1
on rightclick with a paper:
if display name of player's tool contains "Builderlik Karti"
manuadd <player> builder
send "&4aArtik Buildersin!" to player
gibimi ?PHP:on rightclick with a coal_ore: if display name of player's tool contains "asd" every 60 seconds: wait 1 second drop 1 coal at {dogur.coal:*} Command /spawnekle: trigger: Add player's location to {dogur.coal::*}
yoksa
gibimi ?Kod:on rightclick with a coal_ore: if display name of player's tool contains "asd" every 60 seconds: drop 1 coal at {dogur.coal:*} Command /spawnekle: trigger: Add player's location to {dogur.coal::*}
(birde şu kod niye çalışmıyor ? )
bunda ne hata var normalde builder yapması lazım fakat sadece yazı geliyorPHP:command: /builder <player> permission: bcard.mc permission message: &2&lYeterli İzne Sahip Değilsin trigger: if arg 1 is set: give 1 paper named "Builderlik Karti" to arg 1 send "&c&l Builder Karti!" to arg 1 on rightclick with a paper: if display name of player's tool contains "Builderlik Karti" manuadd <player> builder send "&4aArtik Buildersin!" to player
*manuadd'dan yapılıyor
Add event location to {dogur.coal::*}
every 60 seconds:
Execute console command "manuadd %player% builder"
olmadı ?Arkadaş bunu demek istemişKod:on rightclick with a coal_ore: if display name of player's tool contains "asd" Add event location to {dogur.coal::*} every 60 seconds: drop 1 coal at {dogur.coal:*}
Manuadd'in çalışmama sebebi skriptte direk komut girilmez
o kısmı bu şekilde değiştirirseniz çözülecektirKod:Execute console command "manuadd %player% builder"
Tekrar söylüyorum.olmadı ?
normalde sandstonenın üstünde coal spawn olması lazım hıcbırsey olmuyor
/paramakinasi yazıldıgında bi menu cıkacak (burayı chestcommands ile yapıcam)Tekrar söylüyorum.
Tam istediğiniz şeyi söylerseniz yapmaya çalışırız.
Hocam skype adresim : ozyurtkahraman74pluginer ve builder alımı var