Emirmehmetemir022
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Her 2 Dakikada Bir Dünyadaki Bütün Ateslerin Otomatik olarak sönmesini stiyorum bunu nasıl yaparım
PVP Server'iSönmesini istiyosan hiç yakma ._. B)
Diyor ki sw de biri ateş yakarsa en fazla 2 dakika içinde sönsün. Netherrock olsa bile.Öyle yapacağına bırak, kendisi sönsün bi vakit sonra, netherrock koymassın etrafa olur biter..
Evet farkındayım. ben diyorum ki: Akışınıa bırak, zaten kendisi sönücek, sadece etrafa netherrock koyma.Diyor ki sw de biri ateş yakarsa en fazla 2 dakika içinde sönsün. Netherrock olsa bile.
Oyuncular koyar diyorum ben de.Evet farkındayım. ben diyorum ki: Akışınıa bırak, zaten kendisi sönücek, sadece etrafa netherrock koyma.
Kardeş sen karışitırdın galiba. Fire entity mentitiy değil.[DOUBLEPOST=1433511690,1433511634][/DOUBLEPOST]permissionlarla ignite iznini oyunculardan al. böylece hiçbir şekilde yakamazlar.Öbür türlü sadece entity olarak sileceksin. çünkü ateş de bir entity.
Oyuncular koyar diyorum ben de.
Neden anlamak istemiyorsun pvp serverinde nethere gidildiğini hiç Sanmıyorum.Netherrock koyamazlar.Sen koyma etrafa yeter.Ateş kendiliginden zaten söner.Oyuncular koyar diyorum ben de.
Ateş entity değilki ?permissionlarla ignite iznini oyunculardan al. böylece hiçbir şekilde yakamazlar.Öbür türlü sadece entity olarak sileceksin. çünkü ateş de bir entity.
Bende öle okdm laAteist diye okuyan bir ben miyim?