Her cihazda çalışan ve garanti dışına çıkarmayan Root Programı (Alıntıdır)

Uygulama sizde çalıştı mı?

• Evet

Kullanılan: 1 50.0%
  • Hayır

Kullanılan: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Okankaraka

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Başlıktada belirttiğim gibi her cihazda çalışan ve garanti dışına çıkarmayan bir root programı... Ben denedim benim dandik Dark Evopad tabletimde bile çalıştı.Takip ettiğim bir Youtube kanalının yüklediği video ya bakarak denedim ve gerçektende çalıştı. Bahsettiğim youtube kanalının fazla abonesi olmadığından dolayı videodan pek fazla kişinin yararlanamayacağını düşündüm... Bu yüzden burda bir konu açarak daha fazla kişinin yararlanmasını istedim. Lafı fazla uzatmadan işte video;

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle garanti gider.
Niye bukadar korkuyosunuz anlamiyorum telefona root attiginizda 'fastboot' ile orjinal hale getirmek 2 dk surer garanti firmasi hic bir sekilde rootlandigini anliyamaz cihazi fasboot un calismasi icin telefonun acik olmasina bile gerek yokdur (garanti sirketleri fastboot kullanir) kisaca demek istedigim su siz cihazi rootladikdan sonra cihaza bise olursa kabloyu takar orjinal os unu icine atarsiniz zor birseydegil :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Niye bukadar korkuyosunuz anlamiyorum telefona root attiginizda 'fastboot' ile orjinal hale getirmek 2 dk surer garanti firmasi hic bir sekilde rootlandigini anliyamaz cihazi fasboot un calismasi icin telefonun acik
olmasina bile gerek yokdur (garanti sirketleri fastboot kullanir) kisaca demek istedigim su siz cihazi rootladikdan sonra cihaza bise olursa kabloyu takar orjinal os unu icine atarsiniz zor birseydegil :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam iyi güzel yazmışsında ben korktummu dedim?

Okankaraka

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben sadece videoda ne geçiyor ise konu başlığını ona göre hazırladım... Hem Maruf arkadaşımızın dediği gibi root işlemini geri almak çok zor bir şey değil :D