Her Girişte Spawn'da Doğma

PilotArmyPro

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tekrar merhaba arkadaşlar benim bir problemim var.Aslında soru diyelim....
-Essentials'da her girişte spawndan doğmayı nasıl ayarlayabilirim? Çünkü her girişimde aynı yerde doğuyorum,sadece /spawn yazınca gidebiliyorum.

Teşekkürler...

KorhanOyunda

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eğer sunucuda çıkmadan önce kaldığın yerde doğuyorsan bilmiyorum.
Fakat başka bir yerde doğuyorsan Essential'de warps kısmındaki spawn dosyasındaki doğum yerini değiştir.

Dangers58

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer sunucuda çıkmadan önce kaldığın yerde doğuyorsan bilmiyorum.
Fakat başka bir yerde doğuyorsan Essential'de warps kısmındaki spawn dosyasındaki doğum yerini değiştir.
Sürekli Spawnda Dogmayı Saglayabılırsın[DOUBLEPOST=1420211622,1420211452][/DOUBLEPOST]
Hayır,öyle bir problemim yok.Sadece belirttiğim şeyler lazım...
Eğer Birinin Çıkıp Girince Spawnda Dogmasını İstiyorsan Authme Plugini İle Yapabılırsın.
Öncelikle Spawn Bolgesıne Gidip /authme setspawn Yazın
Sonra Authme Configindeki
ForceSpawnLocOnJoinEnabled: false
olan yeri True Halıne Getirin Sonra Servere REset Atın Artık Herkes Cıkıp Girince Spawnda Dogcak .

Shiptar

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş Bende Söyle Bi Sorun Var Yardım Edersen Sevinirim Serverde Bungeecord acık ama hub degil tabi
sadece faction, mesela flatroom dünyasında adam oyundan cıkıp girince mvsetspawn cektigin yerde doguyor, world dunyasındada aynı nereye mvsetspawn cektiysen orda doguyor mvsetspawn su yani ,/mvtp flatroom yazdıgında dogdugun yerde doguyor ben öyle olmasını istemiyorum nerde cıktıysa orda giriş yapsın nasıl ayarlıcam

TheRottex

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kardeş Bende Söyle Bi Sorun Var Yardım Edersen Sevinirim Serverde Bungeecord acık ama hub degil tabi
sadece faction, mesela flatroom dünyasında adam oyundan cıkıp girince mvsetspawn cektigin yerde doguyor, world dunyasındada aynı nereye mvsetspawn cektiysen orda doguyor mvsetspawn su yani ,/mvtp flatroom yazdıgında dogdugun yerde doguyor ben öyle olmasını istemiyorum nerde cıktıysa orda giriş yapsın nasıl ayarlıcam
Essentials Plugini Kullanıyorsan spawn-on-join bölümünden true ise false yap, Essentails Plugini Kulanmıyo san Sunucuya Kurup Dene. (config.yml = 1177.Satır)