her şey artık çok geç..

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benden daha küçük ve daha zekisini şuana kadar görmedim :(
Senin o dediğin çocuklukları ben çok rezil belkide travmatik bir şekilde geçirdim o yüzden şu an böyleyim :(
Bir sürü insan gördüm sürekli yer değiştirdim bir sürü kişiye manevi olarak yardım ettim yani bu konularda senin bahsettiğin o bir ton çocuktan daha akıllıyım :(
Özür dilerim aöa beni hiç arkadaşım yok hemde hiç ne kardeş ne arkadaş hiçbir şey yani kısmen aymı surumdayız ayrıca bahse girerim bu forumda benim hayat tarafından yapılan sınavın forumdakilerin yarısı feçirse psikolojisi bozulur aydıca 13 yaşında çocuklar sümüklerini silerken ben kodlama dillerğniraştırıp öğreniyordum

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Özür dilerim aöa beni hiç arkadaşım yok hemde hiç ne kardeş ne arkadaş hiçbir şey yani kısmen aymı surumdayız ayrıca bahse girerim bu forumda benim hayat tarafından yapılan sınavın forumdakilerin yarısı feçirse psikolojisi bozulur aydıca 13 yaşında çocuklar sümüklerini silerken ben kodlama dillerğniraştırıp öğreniyordum
Daha onlar bir şey değil çok bir şey gördüğünü sanıyorsunda yok öyle bir dünya malesef :(
Hatırlamıyorum tam ne kadar ama 4-5 yılım lanet bir yerde geçmişti bütün çocukluğum sinir krizleri geçirerek geçiyordu kızlar hariç kimseyle anlaşamıyordum onlarlada pek doğru düzgün anlaşamazdım zaten, bu lanet çocukluk 6. sınıfa kadar devam etti ondan sonra asosyallik başladı iyice arttı ve şimdi psikolojisi iflas etmiş hayata boş bakan biriyim :(
Yeterince dert görmemişsin daha sen :(
Edit:Bu anlaşmazlık daha ana okulundan belliydi biraz*

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha onlar bir şey değil çok bir şey gördüğünü sanıyorsunda yok öyle bir dünya malesef :(
Hatırlamıyorum tam ne kadar ama 4-5 yılım lanet bir yerde geçmişti bütün çocukluğum sinir krizleri geçirerek geçiyordu kızlar hariç kimseyle anlaşamıyordum onlarlada pek doğru düzgün anlaşamazdım zaten, bu lanet çocukluk 6. sınıfa kadar devam etti ondan sonra asosyallik başladı iyice arttı ve şimdi psikolojisi iflas etmiş hayata boş bakan biriyim :(
Yeterince dert görmemişsin daha sen :(
Edit:Bu anlaşmazlık daha ana okulundan belliydi biraz*
Evet gördüm rusça bilmediğin halde rusyada 2 sene yaşamak nasıl biçiyor musun?
İşte herkes zora sıkışınca ağlar,krize girer ama ben mantıklı düşünürüm ve her zaman kazanırım asosyyalim zaten kimse benni sevmiyır
Sana bir soru
İnternet,telefon,ı,tablet falan yok dadece bir telsvizyon ve o da sadece 1 kanal
Ve rusyadasın ne yaparsın?[DOUBLEPOST=1429741757,1429741717][/DOUBLEPOST]
Siz kimsiniz ? Yatmadı mı daha ailen bende neden böyle bir çocukları var diye düşünüyordum.
Ailrm yattı ama ben hala buradayım..

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Evet gördüm rusça bilmediğin halde rusyada 2 sene yaşamak nasıl biçiyor musun?
İşte herkes zora sıkışınca ağlar,krize girer ama ben mantıklı düşünürüm ve her zaman kazanırım asosyyalim zaten kimse benni sevmiyır
Sana bir soru
İnternet,telefon,ı,tablet falan yok dadece bir telsvizyon ve o da sadece 1 kanal
Ve rusyadasın ne yaparsın?[DOUBLEPOST=1429741757,1429741717][/DOUBLEPOST]
Ailrm yattı ama ben hala buradayım..
Çok şey yapardım :(
Ama şimdi vakit kalmadı :(
Ve burada gelip senin senden daha çok bilgiliyim diyip sımayli koyman olayları başlatan şey biliyorsundur umarım :(

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet çünkü o yaşlarda birinin gelecekten geliyormuşcasına yada bütün insanlığı kurtaracak bir haber getiriyomuş gibi konu açması yeterince saçma :(
Ben öyle bir düşünceye kağolıp da ben her şeyi biliyorum diye konu açmadım sadece insanlarla düşüncwlerimi paylaştım..[DOUBLEPOST=1429742478,1429742417][/DOUBLEPOST]
ŞŞ ,sıkı tut çeneni !
Sürprizi bozmak istemezsin değil mi ?
Bence bozsun artık hiçbir şey beni daha fazla üzemez

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ben değil asıl senin insanları yaşa göre küçümseyip de bana "2002 şakası yapardım ama neyse" dediğin için bu kadar uzadı
Arkadaşım geliyorsun konu açıyorsun yok toz kaplayacak yok şunları anlatacağım yok 2 yaşımdan beri öğrendim diye soruyorum sana 2 yaşında ne öğrendin tuvalete tek başına gidemiyorsun hatta bez takıyordun o zamanlar ne öğrendin de bize hava atıyorsun burada? Gidip 3-5 köpük çıkaran asosyal komplo teoristinden öğrendiğin şeylerle tanımadığın, karakterinin karakterleri yanında soğan cücüğu gibi kalacağı insanlara boyundan büyük laflar etme bence.
Al bak bunları da mobilden yazdım azıcık ibret al.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hala mı yani? Hala "gelecekte şu şu olcak" diye konu açanlar, makale yazanlar var mı? Bir aralar popüler bir şeydi bu. Herkes gelecekle ilgili teorilerini ortaya koyardı ve yorum yapanlar bunu eleştirirdi. Belki o zamanlar, bunların bir "teori" olduğu vurgulandığı için böyle saçma sapan yerlere gitmiyordu. Hatta galiba geçen yıl Ruhi Çenet adlı youtube kanalı, 2050 yılına kadar olacakların bir videosunu çekmiş, ancak en başında ise vurgulamıştı. Aynen şu yazıyordu: "Birazdan geleceğe dair çok uç tahminlerin yer aldığı bir video seyredeceksiniz." Ancak sen gelip "ortalık toz olcak, yıkılcak heryer, marsa gitcez yaşicaz orda" falan dersen işe tabii ki karışırlar. Zaten bu konuyu açmandaki amacı bile tam anlamış değilim. Sen 2 yaşından beri bilimsel şeylere mi merak sarıyorsun? Ayrıca "Ben işe din yönüyle değil bilimsel yönüyle bakarım." lafın ayrı bir dert. Tamam. İşe dini karıştırmak istemiyorum. Ancak senin baktığın bu bilimsel yönü yaratan bile Allah-u Teala değil mi? Diğer bir husus; insanların daha marsta yaşayabilecek kapasitede olup olmadıkları bile tam belli değilken nasıl NASA oraya koloni gönderiyor? Daha gönderdikleri 2-3 robot oradaki toprağın örneğini yeni almışken sen neyin kafasındasın? Olmadı 5 yıl sonra uzaylılar gelecek yiyecek tüm insanları deseydin? Gerçekten anlayamıyorum. Sen de diğer insanlar gibi "daha mantıklı" ve "daha bilimsel" açıklamalar barındıran konular aç ki bilmeyenler öğrensin. Biraz kanıt sun bize. Kim dedi sana 10 yıl sonra her yer toz olacak diye? Zaman makinesine falan mı girdin? Hiçbir şey belli olmaz. Bir bakarsın dünyanın çekirdeğine yakın yerlerde binlerce elmas bulan insanlar birbirine girer, bir bakarsın insanlar fakirlikten dünya barışını kurarlar.

Bunu kim okuduysa helal olsun ^.^