Yardım Her türlü soruna videolu cevap ! Soruları burda toplayalım

oguzhan238

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş öncelikle Selamun aleyküm,
Dostum şimdi
1-Bedava üyelik alınıyo mu?
2-Alınmıyosa premium üyelik şart mı yoksa crack falan var mı?
3-Bilgisayara karşı kendi kendime takılabiliyo muyum?(Örn: google play store'da ki(android işletim sistemi mağzası) gibi survival mod olayı yapılabiliyo mu?)
4-Eğer 3. madde yapılabiliyosa kurulu mu nasıl?

fener3210

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Abi Benim Minecraft A Basıyorum Siyah Ekran Geliyo Hemen Kapanıyo Kullanıcı Adımı Bile Giremiyorum Ne Olur Yardım Et

DoganSavran

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş öncelikle Selamun aleyküm,
Dostum şimdi
1-Bedava üyelik alınıyo mu?
2-Alınmıyosa premium üyelik şart mı yoksa crack falan var mı?
3-Bilgisayara karşı kendi kendime takılabiliyo muyum?(Örn: google play store'da ki(android işletim sistemi mağzası) gibi survival mod olayı yapılabiliyo mu?)
4-Eğer 3. madde yapılabiliyosa kurulu mu nasıl?

1.)Hayır
2.)Crack Var
3.)Androidde sanırım şuanda survival mod yok,pc dede başka insanlar olmaz sadece salak köylüler olur ama oynarsın.
4.)kurulumu : Cracked indir :D

DragonMaster

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardes çoku oyuncuya basıyorum ıp yi yazıyorum ama oyuna girmeden (oyun ekranı gelmeden) bağlantı hatası sunucu kaybedildi sunucuya baglanılamadı gibi hatlar çıkıo lütfen yarım bi kere bile onlineye bağlanamadım :mad: please .......

DoganSavran

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardes çoku oyuncuya basıyorum ıp yi yazıyorum ama oyuna girmeden (oyun ekranı gelmeden) bağlantı hatası sunucu kaybedildi sunucuya baglanılamadı gibi hatlar çıkıo lütfen yarım bi kere bile onlineye bağlanamadım :mad: please .......

Kardeşim, server kapalı görünüyor olabilir.Net bir çözüm bilmiyorum maalesef fakat sana önerilerim,

1.) Her zamanki gibi minecrafti sil tekrar yükle
2.)Java'nı güncelle
3.)Minecraft portun açıkmı bir bak

mtu213

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.4.7 im ben şu an hem ne kadar force updateye bassam bile gnee basmak gerekiyor bir yardım et ben hariç herkes girio benim sw Ben giremiyom Kullanıcı adım yok zaten ve windows guvenlik duvarıda kapalı