MighytPlaya
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
yukarıda internet hızım gözüküyor internet NetWifi denen bi melet 8mbit hızı var ve hız testi sonuçları böyle en iyi sonuçlar orada gözüken ping ile oyundaki arasında dağlar kadar fark var 31ms gözüken ping oyun içinde daha az önce bitirdiğim rengar maçında 1200küsür ile 2600küsür arasındaydı yahu ney sorunlu bir kaç bilen arkadaşım(ne kadar bildikleri tartışılır) modeminle alakalı bir sorun olabilir teknik yardım al dedi ki interneti yaptırdığım yerden ağlaya zırlaya yardım almayı planlamıyo değilim ama belki bilen vardır diye yinede bir soruyorum sizce neden internet hızım gün boyu resimdeki gibi fakat yok olmuyo oyunda 4 hanelilerden aşşağıya inmiyo ms.Yahu günahım ne 1 haftadır delirdim 3 yıldır lol oynuyorum daha önce TTNET İNTERNETTE BİLE BU KADAR PİNG YOKTU SABİT 79 ping alıyodum TTNET diye dalga geçtiğiniz internet en iyi internetimdi yine 8mbit bi şeydi ama olsun ne indirmede ne yüklemede nede pingde sorun yapıyodu(karşıdaki komşumuzla ortak kullanıyoduk, aynı anda lolde bile olsak ping 3 haneye çıkmıyodu şimdi SADECE bizim(kendileri taşındı) sahip olduğumuz internet 2k ping veriyo neden ya aynı tas aynı hamam kablolar yeni temiz neden böyle bi sorun var :/) belirtmeyi unuttum bağlantı kablolu bağlantı wifi olsa ne . yicez belli değil