Herhangi bir filmde hoşunuza giden özlü sözü söyleyin!

Flawless

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
'birisi sizden farklı bir şekilde düşünüyorsa bu düşünmediği anlamına mı gelir?'
-Alan Turing (Benedict Cumberbatch)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vur hançeri kalbime, kalbim kana bulansın. Ama çok derine inme, orada sen varsın.

Film: Sabit Kanca
Sözü Söyleyen: Sizce kim? -> Turabi reyiz :D

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Hoşuma değil, komiğime giden bir replik -_-
"Kocan varsa varsın, yoksa geçmiş olsun"
Film: Kocan Kadar Konuş

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
-Luke,I ** your father...
Benden hızlı olmasaydın, ben yazacaktım. Neyse biz de Gandalf Reyiz'den alıntı yaparız:
Bilbo: Ama ben kılıç kullanmayı bilmem.
Gandalf: Umarım kullanmazsın da. Kullanacaksan da cana kıyacağın zamanı iyi bil.
Bunun gibi bir şeydi. Yanlış olabilir fakat bu manadaydı.

berk_2003

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eğer Dostunu Kurtaramıyorsan Asla Lider Olamazsın(hafif değiştirilmiştir :D )
-Uzumaki Naruto Reyiz

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha fazla insanı kurtarabilirdim. Bu araba. Satsam, Goeth bu arabayı alırdı. Arabayı neden satmadım ki? On kişi ederdi. On kişi. On kişi daha. Bu iğne, iki kişi. Bu altın. İki kişi. Buna karşılık bana iki kişi verirdi. En azından bir. Bana bir kişi verirdi, bir kişi daha. Bir insan daha. Bir insan, Stern. Bunun için… Daha fazlasını kurtarabilirdim. Kurtarmadım ! Kurtarmadım !(Oskar Schindler)

profesordoktor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dead Is Only Beginning( Sherlock Holmes; Dr.BlackWood)
bide şu çok hoşuma gider
Yaklaşın, daha da yaklaşın çünkü siz ne kadar çok gördüğünüzü düşünürseniz sizi kandırmak o kadar kolaylaşır(Sihirbazlar Çetesi/Now you see me)

Son düzenleme:

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önünde diz çökmemi sağlamak için elinden gelenin en iyisini yap öyleyse! (Karakter: Efsanevi Süper Saiyan Broly, Film: Dragon Ball Z: Broly The Legendary Super Saiyan)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu... Bir dövüş... Kazanamayacağımız bir dövüş... (Karakter: Saiyanların Prensi Vegeta, Film: Dragon Ball Z: Broly The Legendary Super Saiyan)