Herhangi bir filmde hoşunuza giden özlü sözü söyleyin!

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne kadar güçlenirsen güçlen, gücün beni öldürmek için asla yeterli olmayacak! (Karakter: Efsanevi Süper Saiyan Broly, Film: Dragon Ball Z: Broly The Legendary Super Saiyan)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
You know the scary thing about them? They don't need power, light, heat, nothing, That's their advantage. That's what makes them strong. Dawn of the Planet of the Apes.

Türkçesi
Onları korkunç yapan ne biliyor musun? Onların güce, ışığa, ısıya, hiçbir şeye ihtiyacı yok. Bu onların avantajı. Onları güçlü yapan bu. Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz sadece bir Saiyan ile dövüşmüyorsunuz. Siz aynı zamanda bir canavar ile de dövüşüyorsunuz. (Piccolo, Broly-Second Coming)
Ben, bir canavar mı? Hayır, ben ŞEYTANIN TA KENDİSİYİM!!! (Broly, Broly The Legendary Super Saiyan)
Eğer onu şu anda yok etmezsek, o tüm evrenin sonunu getirecek! (Z Savaşçıları, Broly The Legendary Super Saiyan)
İŞTE GERÇEK DÖVÜŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR!!! (Goku, Broly The Legendary Super Saiyan)
Sorun ne, Goku? (Broly, Broly The Legendary Super Saiyan)

Ve... Broly'nin meşhur lafı: KAKAROT!!! :lol:

Son düzenleme:
K

Klood07

Ziyaretçi
" Siz insanlar bir yere gidersiniz, doğal kaynakları tükenene kadar çoğalırsınız, çoğalırsınız ve yaşamak için tek şansınız başka alanlara yayılmaktır. Bu şekilde davranan başka bir tek organizma vardır o da virüs."

SuperSaiyanVegito

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Omega Shenron: Sen de kimsin? Şu ikisi (Goku ve Vegeta) nereye kayboldu?
SSJ4 Gogeta: Ben onlarım, biz tek vücuttayız. Senin için büyük şanssızlık, Omega...

Dragon Ball GT: Shadow Dragons Saga'da vardı bu bölüm.