Herhangi bir uygulamanın hiçbir şekilde kapatılmamasını nasıl sağlarım ?

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkeze merhaba ;
Başlıktanda anlaşılacagı üzere seçtiğim uygulamanın Görev yöneticisinden sonlandır dememe rağmen kapatılmamasını sağlamak yardımcı olursanız sevinirim :)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle bir şey mümkün olmaz sanırım. Sonuçta sistemin kritik dosyaları bile böyle bir olaya sahip değil. Görev Yöneticisi zaten o. Adı üstünde. Eğer o görevleri yönetemezse zaten başka hiçbir şey yapamaz. Bilgisayar da bu yüzden hiçbir şekilde kapatılamayacaktır. Zorla kapatıldığında da (Güç tuşuna basarak) program hatalarına sebebiyet verebilir. Yani yapılabiliyorsa bile denemeni önermem.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Arch Linux kur, X sunucusunu indirdikten sonra .xinitrc'ye programı ekle sonra while true loopunda startx çalıştır. Program bir şekilde kapanırsa yeniden açılır. (bir şekilde diyorum çünkü genelde pencerenin üstündeki tuşlar olmaz.)

hiçbir şey anlamadıysan hiç uğraşma derim :/

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle bir şey mümkün olmaz sanırım. Sonuçta sistemin kritik dosyaları bile böyle bir olaya sahip değil. Görev Yöneticisi zaten o. Adı üstünde. Eğer o görevleri yönetemezse zaten başka hiçbir şey yapamaz. Bilgisayar da bu yüzden hiçbir şekilde kapatılamayacaktır. Zorla kapatıldığında da (Güç tuşuna basarak) program hatalarına sebebiyet verebilir. Yani yapılabiliyorsa bile denemeni önermem.

Böyle bir şey isteme sebebim bi program var onu çalıştırdıgım zaman exe uzantılı bir şey açacagım zaman açtırmıyor önceden açıp girsem bile kapatıyor bu yüzden kapatamamasını istiyorum.

Arch Linux kur, X sunucusunu indirdikten sonra .xinitrc'ye programı ekle sonra while true loopunda startx çalıştır. Program bir şekilde kapanırsa yeniden açılır. (bir şekilde diyorum çünkü genelde pencerenin üstündeki tuşlar olmaz.)

hiçbir şey anlamadıysan hiç uğraşma derim :/

Kurardım ama benim kapatılmamasını sağlamak istediğim şey bi programı açtıgım zaman exe uzantılı açacagım şeyleri kapatmaması