S
Konu nerden nereye geldi (Yalnız kesin onlar türk )MC Y..ak DJ y..ak kısmında nedensizce gülüyorum.Bir de sonda şişe falan atıyolar güzel yani .aSDASD
Türk olmasalar bile her zaman Türk bir kuzen vardır.Ve kuzenlere Türkçe işlemez.Konu nerden nereye geldi (Yalnız kesin onlar türk )
Yok yani kelimeler'de türkçe kelimelerde var (Samet gibi yada Süper onlar almancada felan hep farklı anlamlara geliyor diye biliyorum.)Türk olmasalar bile her zaman Türk bir kuzen vardır.Ve kuzenlere Türkçe işlemez.
Samet For men kısmı zaten apayrı bir şey .ASDASD Tabii farklı olabilir fakat alman-türk ilişkisinin bu kadar gelişmesinin tek sebebi bence benim dediğim sebep yüzünden.Yok yani kelimeler'de türkçe kelimelerde var (Samet gibi yada Süper onlar almancada felan hep farklı anlamlara geliyor diye biliyorum.)
Bence bunlar Almanya'yı sınır dışı eder.Böyle bir gelişmişlik karşısında Almanlar bir hiç gibi kalır bence :ASDASDO zaman almanlarla iyi ilişki kuralım bunlar sınır dışı edilirse direk bizim ülke
Yok Almanya'yı sınır dışı edemezler o kadar gelişmemişler, şey yönünden gelişmişler ....Bence bunlar Almanya'yı sınır dışı eder.Böyle bir gelişmişlik karşısında Almanlar bir hiç gibi kalır bence :ASDASD