Banada oluyo o yanlış anlaşılıyorözür dilerim disk diyecektim
yetkililer lütfen uyarı puanı vermeyin yanlış yazdım
Bir de kanal olacaksın tü sana.En az bende olum :'(
Vallaha hiç okumadan yazdım direkt. Canım çok sıkıldı. Saygılar sevgiler.Şaka yapıyorum la yazdım yukarda oyunları :'(
La ben de böyle yeni nesil oyunları sevmiyorum hep eski oyunları oynayasım geliyor böyle 2011 yılına kadar çıkan oyunları oynamayı çok seviyorum zaten sonra oyunlar benim için çok bozdu kendi şu an yeni nesil oyunlardan sadece bir veya iki tanesini oynuyorum zaten pc kaldırmaz yeni oyunları 6 yıllık pcZevkler ve Renkler tartışılmaz ben onları seviyorum onları oynadığım zaman mutlu oluyorum kendimi özgür hissediyorum bütün dertlerim ve sinirim bitiyor.
Benim sahip olduğum oyunların çoğu 2000 yılı evvele ait sen neyin kafasın dasın?La ben de böyle yeni nesil oyunları sevmiyorum hep eski oyunları oynayasım geliyor böyle 2011 yılına kadar çıkan oyunları oynamayı çok seviyorum zaten sonra oyunlar benim için çok bozdu kendi şu an yeni nesil oyunlardan sadece bir veya iki tanesini oynuyorum zaten pc kaldırmaz yeni oyunları 6 yıllık pc[DOUBLEPOST=1409943124,1409942837][/DOUBLEPOST]Benim Listem
Blade Symphony
Carnage Racing (1-2 defa oynamışımdır blur'un düşük grafiklisi)
Crysis 1()
Don't Starve
Minecraft (Oynadığım söylenemez süs olsun diye duruyor)
Mount&Blade Warband
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst (Maşşallah ismine kurban)
No More Room İn The Hell
Running With Rifles
Skyrim ()
Surgeon Simulator
Team Fortress 2
Unturned
Ben 2011 yılına kadar çıkan oyunları oynuyorum tarih farketmez 2000 2005 1995 hiç farketmez adam gibi oyun olsun yeter şimdi ki gibi göz boyuyan oyunlar değil de adam gibi oyunlar zaten o yıllarda çıktıBenim sahip olduğum oyunların çoğu 2000 yılı evvele ait sen neyin kafasın dasın?