herkes en korktuğu rüyayı yazsın

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet. Başlıktaki gibi en korktuğunuz rüyayı bi güzel anlatın :)
KURALLAR:
-Küfür yasak
-Başkasının şeyine eleştri yok
BEN BAŞLIYIM:
Rüyamda minecraft dünyası açtım ve oynuyordum. odun falan kestim güzel ev yaptım rahattım. Sonra madece inecektim ki dağda demir gördüm. oraya gittim 1 blok aralıkla birsürü demir vardı. sonrada 64'cü kattta bi baktım ki elmas var. Aklıma direk ENTITY 303 geldi. ARKAMI dönmeyecektim. ama rüyamı tam kontrol edemediğim için döndüm ve BOOM. 2 tane BEMBEYAZ adam benden 6-7 blok uzakta duruyorlar. biri tamamen beyaz ve biride gene beyaz ama yüzü Hirobırayn kardeşimiz :D O anda o rüyada ekrana bakıyodum ve öyle bi bağırdım ki off. Kalkınca zaten oyunu bırakmayı düşündüm dedim neyse devam edeyim bırakmadım.
Sıra sizde beyler hadi sahneye :D

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
rüyamda brazzers gördüm ve :D işi uyurken yapdım :DASD:AS

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ya İyi Güzel Demişsinde Kendi Söylediğini Rüyada Görmek Değil Hayal Etmek Bile Zor Be Kardeşim Ya Çok Fazla Çocuksu Şeyler İzleyip Uyuyorsunuz Yada Hayal Dünyan Çok Geniş.

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Gece 1;25 oldugu icin bilinc altimi zorlayip bu konu yuzunden korkunc ruyam aklima geliyor kendime surekli root atiyorum yarin sabah anlatayim derken ceesaretleniyorum sanirim artik ilk karede donduramiyacagim o ruyami evet tedirgin ol ah yorganim tm normalde yasayan herkes olu rahmetli olan gormesigim dedem sag tum sulanin mezari basinda sey soyluoyirrr tedirgin oldum root off anlatmiyorum ne sacma konu of gece gece saykoya bagladim ayna bana kafa atacak sanki...

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ben çok Bilimkurgu izliyorum o yüzden rüyamda çok uçuk şeyler oluyor. :€ bi keresinde eski evimin yanında dinozor vardı. Mc donalds falan vardı dinazir saldırısında bedava patates yiyordum falan. ,dinozoru yenmek için çeteler kurulmuştu. Çok değişik bir rüya, bir iki yıl önce görmüştüm unuttum bayasını. :D

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir sürü var hiçbirini hatırlamıyorum ama fazla korkunç olmasada rüyamda ben Yaman'dım Mira'yı hamile bırakıyodum sonra hamile bıraktığıma pişman oluyodum :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
En tiksindigim kizin bana beni sevdigini soylemesi. Evet bu cidden bir ruya '(

LostRunner

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
İlk kavusum babamın eline bi bıçak veriyorlardı babamda beni tanımayıp bıçaklıyordu :( daha küçüktüm

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
rüyamda abimle goffet yerken cam kenarında elimizde toplar vardı o topları fırlattıktan sonra pencereden toplar uçmaya başladı sonra metroyu yerken elimde bi karıncalanma hissettim(reklama bak metro cidden çikolata metroydu)abime yapma diyordum o da diyordu ki ben yapmıyorum felan
sonra elime baktım delik deşik olmuş bit yeniği gibi eriyor (ve bu rüyada olmasına rağmen acısını gerçek gibi hissediyordum)
ellerim o kadar erimişti ki delik deşik olmuştu (tıpkı transformice deki peynir gibi)anneme bağırıyordum sesim çıkmıyordu yerde tepiniyordum kimse bakmıyordu
en sonunda yere yattım ağlaya ağlaya sonra uyandım tabi :D o gün bu gündür haram ile helal in ayırımını yapabiliyorum ALLAH a şükür
not:8 e yakın bi yaştaydım