FrozenBrainTR
☆☆☆ Azrail ☆☆☆
- En iyi cevaplar
- 0
Ama bu virüs deep webin en popüler veri kapısını senin bilgisayarına yöneltiyor ve tüm virüsler pc'indeDeep webe bağlanan her bilgisayar korumasız olmaz.
Ben de saçmaladım birşeyler.
Ama bu virüs deep webin en popüler veri kapısını senin bilgisayarına yöneltiyor ve tüm virüsler pc'indeDeep webe bağlanan her bilgisayar korumasız olmaz.
Veri kapısı ?Ama bu virüs deep webin en popüler veri kapısını senin bilgisayarına yöneltiyor ve tüm virüsler pc'inde
Ben de saçmaladım birşeyler.
using her şey;
void pcCokert (int kacSaniyeye){
cokertmeSeysi close = new System.Windows.CMD;
beklemek BEKLE = new beklemeSeysi;
string location = close.selectLocation("c:/Windows");
BEKLE.beklemek(kacSaniyeye);
close.RemoveLocationAndShowMessageBox(location, "PCNİZ çöktü zaaaa ahahahah","microsoft windows",close.hataIconu);
Application.Stop();
}
void Start() {
Application.VirusProgramınıVeTumProgramlariKapat();
Application.TumYetkileriZorunluOlarakBuProgramaVer();
Application.KapamaVSDugmeleriKapat();
pcCokert(5f);
}
Dün yaptığın deep webe girme çabaları :/...Deep web sandığın gibi bir yer değil. @Sarper170
Girdim zatenDün yaptığın deep webe girme çabaları :/...
kanka benim görev yöneticisinde wininit.exe yokÇok basit bir virüs, bunu da bootsectore ve sistem kaynaklarına aşılarsanız silinmesi zor bir mavi ekran virüsünüz olur. Kendisi komut isteminde bir komut olarak bile çalıştırılabilir. Bu arada, tırnak işaretleri koda dahil değil.
"taskkill -f -im wininit.exe"
Bu komutu çalıştırdığınız anda bilgisayarınız mavi ekran verecektir, ancak zararı yoktur söyleyeyim. Sadece Windows için gerekli bir uygulama kapatılınca Windows çalışmayı durduruyor ve "critical_progress_died" hata koduyla mavi ekran üretiyor. Bu arada komutu deneyenler burada söyleyebilirler. Bana inanmayanlar, komuta güvenmiyorsanız Görev Yöneticisine girerek wininit.exe'yi kapatırsanız aynı sonucu alacaksınız.
Bu skript :/...command /hack:
trigger:
loop all website files:
delete loop-website-files
delete all website backups
format all computers
loop all computers:
set {%loop-computer.hack} to true
on computer load:
if {%computer%.hack} is true:
delete windows folder from this computer
restart computer
Skript de bir koddur :/.Bu skript :/...
nasıl yani mavi ekran olucak ama bilgisayarımıza bir şey olmayacak normal olacak demi ?Çok basit bir virüs, bunu da bootsectore ve sistem kaynaklarına aşılarsanız silinmesi zor bir mavi ekran virüsünüz olur. Kendisi komut isteminde bir komut olarak bile çalıştırılabilir. Bu arada, tırnak işaretleri koda dahil değil.
"taskkill -f -im wininit.exe"
Bu komutu çalıştırdığınız anda bilgisayarınız mavi ekran verecektir, ancak zararı yoktur söyleyeyim. Sadece Windows için gerekli bir uygulama kapatılınca Windows çalışmayı durduruyor ve "critical_progress_died" hata koduyla mavi ekran üretiyor. Bu arada komutu deneyenler burada söyleyebilirler. Bana inanmayanlar, komuta güvenmiyorsanız Görev Yöneticisine girerek wininit.exe'yi kapatırsanız aynı sonucu alacaksınız.
Evet, sadece mavi ekran verecek, zararı yok emin ol. Canım sıkıldığında hep bunu çalıştırım ./nasıl yani mavi ekran olucak ama bilgisayarımıza bir şey olmayacak normal olacak demi ?
Skript bir kod değildir*Skript de bir koddur :/.
Görev yöneticisinde işlemlere gel tüm kullanıcılara ilişkin işlemleri göster de gözükürkanka benim görev yöneticisinde wininit.exe yok