Herkes Kendini Tanıtıyor... Aynı Şeyi Ben De Yapacağım...

BatuhanSteveÖzbatir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çoğunuzun bildiği o ünlü ve egoist kişi! Ben:D. Tabii ki de şaka. Ben 2003 yılında doğdum. 12 yaşındayım. Şu an 6. sınıfa gidiyorum. Şu an bu konuyu yazmasam mı diye düşünmeye başladım çünkü herkes benim yaşımla dalga geçecek. Neyse ben devam edeyim. Ha bu arada ismim Batuhan:D . Ne tesadüf :p. Hobilerim: Resim çizmek, kitap okumak, az da olsa müzik dinlemek. Fobilerim ise sürüngenler (@MantisWrath(O idi değil mi sürüngen takıntılı:D(Bakın sonra yanlış kişiyi işaretlemiyim haa:D))Hariç)
, karanlık, korku filimleri-oyunları. Bazen deli olduğumu düşünmek. Kişilik özelliklerime gelecek olursak, fazla güvenilir biri değilimdir:D, bazen saçmalarım ama sempatimi kaybetmemeye çalışırım. Ve elbette herkesin düşüneceği gibi çocukça davranışlarım(Özellikle taklitçilik(Konuda da göreceğiniz gibi)) ama bu özelliğim daha az görünür. Bana göre akıl yaşta değil baştadır. Benim abim akılsızın teki; fakat 5. sınıfta dahi olabilecek zekada insan gördüm(Harbiden gördüm küçük sınıflardan biri servisimde idi
büyümüşte küçülmüş dahi gibi(Fazla parantez oldu değil mi:p)). Neyse. Ben şahsen Fen Bilimleri dersini çok seviyorum. Çünkü gariptir ki araştırmayı severim(Ama mantıklı şeyleri tabii:D). İleride eğer bir mesleğim olursa(Ki inşallah) bilim dalında bir meslek olsun istiyorum. Neyse hepinize muhteşem günler:D.