Herkes Minecraft 1.7 deki yenilikleri tahmin etsin bakalım ne çıkacak

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.7 de ne olacak bi tahmin yapalım :soru:

bence daha fazla sebze ve emerald diamondtan daha güçlü bir savaş aleti olucak :zombikatili: ve böylece emeraldlar yaygınlaşacak

BurnerTroll v.2

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayçiçeği gelecekmiş. Minecraft Forum'da anasayfada vardı. Bir de resorurcepack arayüzü değişecekmiş.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence ejder mini boss gibi bir şey olsa o kadar da fena olmaz + 1.6 sürümlerinde Türkçe oynarken yerel ağı açacakken görebileceğimiz gibi
küfür gider ve gelmez umarım çünkü aklıma Notch ve jeb_ ellerinde Türkçe - İngilizce küfür sözlüğü karıştırırken geliyor ve bir garpi oluyorum.

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence ejder mini boss gibi bir şey olsa o kadar da fena olmaz + 1.6 sürümlerinde Türkçe oynarken yerel ağı açacakken görebileceğimiz gibi
küfür gider ve gelmez umarım çünkü aklıma Notch ve jeb_ ellerinde Türkçe - İngilizce küfür sözlüğü karıştırırken geliyor ve bir garpi oluyorum.

gelmez

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Valla kardeş öncelikle buraya yazdığım "1.7'de ne eklenebilir" başlığında yazdığım şeyler tahmindir. Birincisi, Minecraft şu an yeni bir mob açlığında. Çoğu kişi sıkıldı aynı moblardan başka moblar görmeyi istiyor oyunda. Yani nasıl dersen, ilk creative mod çıktığında insanlar mob yumurtalarını yere koyup canlandırıp bakıyorlardı yani :D Eğer yeni bir mob eklenirse (büyük ihtimal) insanlar yeniden heyecanlanabilir. Fakat mobu beğenmeyen insanlarda beğenenlerin yanındada tabii ki olacaktır. Her neyse ikincisi ise, Minecraft'ın Notch ve Notch'un fikirleri ölmedikçe, gelecekte şu an ki mod paketlerini aratmayacağından kesinlikle eminim. Yine de, modlardan farklı aletler, bloklar vesayire eklenebilir. Bunun hakkında yeni eşya üretme makinalarının'da ekleneceğini düşünüyorum...

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine gerçek olursa eğlenceli olabilir.Sadece enderman gibi ışınlanıp zararsız bir şey olarak.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hani minecraft.net'te kesin bir açıklama yapılsa mesela kayıt olurken "Herobrine diye bir şey yoktur tamam mı arkidişler" deseler, veya foruma kayıt olurken onay kutucuğunun yanına herobrine'ın olmadığını biliyorum salak değilim maddesi eklense çok güzel olur.

Forum için mükemmel bir spam engelleme olur.

nerolucien

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kızıl ejder çıkarsa ben:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1378326956,1378326840][/DOUBLEPOST]
İşin şakasını geçtim oyuna Susuzluk , kan , yüzme efekti , yüz ifadeleri (Only Steve) , Herobrine , Tatlı küçük Moblar , Biraz daha akıllı konuşabilen köylüler vb. olsa süper olur.