- En iyi cevaplar
- 0
ne yapmak istediğini biraz açsan?setspawn <groupmanager grupismi> bu şekilde yapamazmıyız
ne yapmak istediğini biraz açsan?setspawn <groupmanager grupismi> bu şekilde yapamazmıyız
sethome kullan?group managerde herkesin spawnını farklı yapmak istiyorum mesela vipler ayrı yerde spawna gidecek ultravipler ayrı yerde gidecek
/setspawn <Grup Adı> . Eğer çalışmazsa Essentials Spawn ile birlikte denegroup managerde herkesin spawnını farklı yapmak istiyorum mesela vipler ayrı yerde spawna gidecek ultravipler ayrı yerde gidecek
Oyuncular kendi spawnlarına gitmek için komut kullanıyorlarmı? kullanıyorlarsa komutu söyle.kardeşim isteğim bu değilki zaten ayarlı herkesi spawna atabmıyorum
Kardeş konuyu çorba yapmışsınız bir şey anlamadım kikardeşim isteğim bu değilki zaten ayarlı herkesi spawna atabmıyorum
Hiçbirşey anladamı "/spawn" komutu essentialsdan herkese ayarlanıyor./spawn komutu
kardeşim /spawn komutu yazarak herkes kendi spawnına gidiyor ben istiyorumki bir kmout yazdığımzda yada bir olay oldğunda SERVERDEKİ HERKES KENDİ SPAWNINA GİTSİN /spawn komutunu yazınca sadece yazan kişi gidiyor
command /herkesspawna:
permission: op
trigger:
loop all players:
execute loop-player command "/spawn"
Sen beni sunucunun paneline ekle ben sunucuyu yapıp vereyim sana?/herkesspawna komutundan 1 kere spawna giden bir daha /herkesspawna yazıldığında etkilenmiyecek
Sen beni sunucunun paneline ekle ben sunucuyu yapıp vereyim sana?