SonLahmacun
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Herkes Yaşadığı En Saçma Olayı Yazsın Bakalım Neler Çıkacak ?
Dün oldu. Rüyamda annemle simit almaya gidiyoduk simitçiler 18 yaşında falandı . Lol oynuyodular . Annem sipariş verdi 2 saat geçti hala lol oynuyolar . Annemi duymamazlıktan geliyolar . Annem klavleyeleri alıp onları dövüyor . bende simitleri yiyorum .-. garip bi rüyaydı
Benim rüyalarımın hepsi garip . Anlatmayayım en iyisi .-.aD:ASD:ASAhhaha d
![]()
Hmm.. ._.Benim rüyalarımın hepsi garip . Anlatmayayım en iyisi .-.
Bir keresinde de Sahilde sörf tahtası ile sahilde yürüyodum . Arkamdan canavar geldi . Kaçıyodum . Yuvarlak ağzı vardı sivrü dişleri . Durmadan ağzı dönüyordu . Sörf tahtamı alıp denize daldım . Sörf yaparak ondan kaçıyordum . Yolun sonuna geldiğimde bunun bir rüya olduğunu anlayıp ( bazen rüyamda böyle oluyor . Rüyada olduğumu anlayıp . Bir yerden atlıyorum falan uyanmak için. Garip .) canavarın kolumu ısırmasına izin verdim ve uyandım .-.Hmm.. ._.
Hala gülüyorum lan. asşidsafsdaşdgvdsşkgvDün oldu. Rüyamda annemle simit almaya gidiyoduk simitçiler 18 yaşında falandı . Lol oynuyodular . Annem sipariş verdi 2 saat geçti hala lol oynuyolar . Annemi duymamazlıktan geliyolar . Annem klavleyeleri alıp onları dövüyor . bende simitleri yiyorum .-. garip bi rüyaydı
Benim rüya alemim böyle . Normal rüyalara çok az rastlarım .Hala gülüyorum lan. asşidsafsdaşdgvdsşkgv
En iyi yer bura.Annemi duymamazlıktan geliyolar . Annem klavleyeleri alıp onları dövüyor . bende simitleri yiyorum .-. garip bi rüyaydı
Tam olarak anlatsam daha çok gülersin . Annem öyle biri değil ama rüya işte :/En iyi yer bura.![]()