Herkes Yaşadığı En Saçma Olayı Yazsın

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak olaya gel bak..

12.09.2014 foruma gördüm ve bu konuya girdim.. Sonra buraya yazıdım.. Sonra bu yazıyı yazdım.. Sonra bunu, Sonra bunu, Sonra bunu, Sonra bunu, Sonra bunu, Sonra bunu, Sonra bunu, Sonra bunu, Sonra bunu, Sonra bunu, Sonra bunu................

Mausdeini

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kasma sorununu çözmek için kullandığım Game booster'ı kapattıktan sonra oyunun kasmayı kesmesi epey saçma gelmişti.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dün oldu :D . Rüyamda annemle simit almaya gidiyoduk simitçiler 18 yaşında falandı . Lol oynuyodular . Annem sipariş verdi 2 saat geçti hala lol oynuyolar . Annemi duymamazlıktan geliyolar . Annem klavleyeleri alıp onları dövüyor . bende simitleri yiyorum .-. garip bi rüyaydı

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir keresinde de Sahilde sörf tahtası ile sahilde yürüyodum . Arkamdan canavar geldi . Kaçıyodum . Yuvarlak ağzı vardı sivrü dişleri . Durmadan ağzı dönüyordu . Sörf tahtamı alıp denize daldım . Sörf yaparak ondan kaçıyordum . Yolun sonuna geldiğimde bunun bir rüya olduğunu anlayıp ( bazen rüyamda böyle oluyor . Rüyada olduğumu anlayıp . Bir yerden atlıyorum falan uyanmak için. Garip .) canavarın kolumu ısırmasına izin verdim ve uyandım .-.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Dün oldu :D . Rüyamda annemle simit almaya gidiyoduk simitçiler 18 yaşında falandı . Lol oynuyodular . Annem sipariş verdi 2 saat geçti hala lol oynuyolar . Annemi duymamazlıktan geliyolar . Annem klavleyeleri alıp onları dövüyor . bende simitleri yiyorum .-. garip bi rüyaydı
Hala gülüyorum lan. asşidsafsdaşdgvdsşkgv

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
rüyamda yine her yerde bir sürü araba var ve bunları kullanmak denemk ücretsiz alıp alıp kullanıp atıyodum tam uçurumdan arabayla uçuyodum kardeşim suratıma damacanayla su döktü :D