Player.One.
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Ben Minecraftturk forumuna yeni kayıt oldum ama sürekliğiliğimi devam ettireceğim inşallah. Minecraft a başlayalı 1-2 ay oluyor :happy: Öncelikle şunu söylemeliyim Minecrfatı ilk gördüğümde grafik bakımından beğenmemiştim :embarassed: Sonradan reklam olacak ama YouTube da Minecraft rehberlerini izledim özellikle ege abinin rehberleri
Sonra oyuna çok ısındım anlayacağınız baya baya sevdim Minecraft ı arkadaşlarıma tavsiye ettim ve gösterdim. Herkes -"Bu ne be grafiklere bak mario gibi" (Bunu diyen arkadaşım oyunun hastası oldu
) dediler. Bende aslında öyle olmadığını çok zevkli ve eğlenceli olduğunu söyledim. Hayatımda oynadığım en zevkli ilk 4 oyunun içinde çünkü bu formatta bir oyun yok yani Crative Mod olsun Survival olsun çok ilginç bi oyun ama çok zevkli hele Hamachi veya satın alarak oynadığımız Multiplayer Mod da arkadaşlarımızla buluşup oynamak daha fazla insana zevk veriyor zaten bildiğiniz gibi Multiplayer oyunun zevkli kısmıdır her ne kadar Single Player ilk başta zevkli gelsede nereye kadar Single Player diye soruyor insan kendine . Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın ama dilerim ki forumda iyi vakit geçirip güzel dostluklar kurarız
"Madeniniz Eksik Olmasın
"