Herkese Merhabalar !

Krüt

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Herkese merhabalar dostlarım.

Benim adım Erkan. Yaşım 14. Tuzla/İstanbul'da yaşıyorum. Memleketim Tokat/Erbaa/Dokuzçam köyü. 5 Seneye yakın Minecraft oynuyorum. Onun dışınca CS:GO Ve Arma 3 favori oyunlarım. Günün birçok vaktini bilgisayar oynayarak geçiririm. Ve bu nedenle Miyop oldum :) Çok az ingilizce biliyorum. mesela CS:GO'da rekabetçi oynarken adamlarla anlaşabiliyorum veya Arma 3 oynarken. Bilgisayarlardan pek anlamam ama oyunlarından anlarım :) Evet, kısaca kendimi tanıtmış bulunmaktayım. Sizleride tanımayı çok isterim arkadaşlar.
NOT: Konuyu yazarken Noktalama işaretlerine özen göstermeye çalıştım. Neyin ne olduğunu pek bilmediğimden yanlış yazmış olabilirim :)
Not : Bir konuyu yazmamışım 4 erkek kardeşiz. En büyüğümüz Babamın ilk evliliğinden. diğer üçümüzde ikinci evliliğindeniz. En büyük abim Hakkari/Şemdinli'de Mayın Patlaması Sonucu Şehit Oldu.

Son düzenleme:

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba.

Bu arada gidenlerden sonra ne kadar peş peşe katılım oldu... Biraz garip.

Krüt

Marangoz
En iyi cevaplar
0
[+] Günün birçok vaktini bilgisayar oynayarak geçiririm.
[-] üniversiteye geçince değişir merak etme :D
hoşgeldin ^_^[DOUBLEPOST=1441738268,1441737880][/DOUBLEPOST]
bu minik yazıyı çalabilirmiyim çok tatlı :D
Zamanı gelince anlarım. :) Ama üniversiteyi okumak gibi bir niyetim yok. liseyi bitirsem yeterli. Ve ''Hoşgeldin'' Diyen arkadaşlarada teşekkür ederim. Hoşbulduk. Böyle yazdımki tek tek spam olur :)