Herkese selam

Pelinimyilmaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar ben Pelin. Evet biliyorum... oyun oynayan, ozellikle minecraft oynayan azınlıkta kalmış kızlardan birisiyim:alay:. Uzun zamandir minecraft ortaminda yer almama ragmen doğrusu böylesi bir forumdan haberim yoktu. Aslında minecraft turku duymustum fakat bu denli geniş bir kitleye hitap ettiğini bilmiyordum... neyse lafı dahada uzatmayim bir arkadasim bahsetti ve hesabimi dun olusturdum.. dunden beri o konu senin bu konu benim dolasiyorum, gayet basirili bir forum..

Buraya forumu ovmeyemi geldin dediginizi duyar gibi oldum sanki... ozaman birazda kendimden bahsedeyim..

Aslen muğlalıyım fakat annem ve babamin polis olmasindan ve babamin tayininin adanaya cikmasindan dolayı 4 yasindan beri adanada yasiyorum... yani burayı memleketim belledim muğlayı hatırlayamıyorum bile.

Gecen yil lys denen illetten kurtularak kendimi kutahya dumlupinar universitesinin kollarina attim. Isletme bolumu 1. Siniftayim.

"Hemcinslerimin" aksine bilgisayarla aram her zaman iyi olmustur.. ozetle anlatmam gerekirse zamaninda arkadaslarim fal baktirmaya giderlerken ben silkroadda unique bekliyordum (bilenler bilir :p)

Son iki yildirda minecrafta sarmis durumdayım, zaman icinde arkadaslarimla survival oynamak en buyuk hobim haline geldi.

tekrardan bu forumla ve sizlerle olmasi gerekenden gec tanıştığım icin pismanligimi dile getirerekteen hepinize MERHABA diyorum :)

Herkese iyi aksamlar iyi forumlar ^^

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vay hem işletme okuyan hemde zamanında silkroad online oynamış bir kişi ve şuandada minecraft oynuyorsun gerçekten zevk seçimin güzel ^^

Pelinimyilmaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ooo bir bağyan :o
Foruma hoşgeldin ^_^ Umarım burada güzel vakit geçirirsin :)
Tesekkur ederim
Abazlar büyük ihtimalle üstüne çullanacak hoş geldin
Merak etme, engelleme olayı bunun icin var :)
Vay hem işletme okuyan hemde zamanında silkroad online oynamış bir kişi ve şuandada minecraft oynuyorsun gerçekten zevk seçimin güzel ^^
Sroyu severdim fakat bi yerden sonra mmorpg oyunlarin zaman kaybı oldugunu anliyorsun. Isletmeyide isteyerek tercih etmedim... ya gidecektim yada 1 yıl daha ygs lys stresi cekecektim :(

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tesekkur ederim

Sroyu severdim fakat bi yerden sonra mmorpg oyunlarin zaman kaybı oldugunu anliyorsun. Isletmeyide isteyerek tercih etmedim... ya gidecektim yada 1 yıl daha ygs lys stresi cekecektim :(
Gerekirse dgs ile falan geçiş yaparsın farklı bir dala ama sonuçta üni okumak ayrıcalıktır bende dgs düşünüyorum bir dahaki seneye. Silkroad ise zaten belirli bi yerden sonra artık iyice oyunu koyvermeye başladilar zaten o saatten sonra artık oyun kopmuştu herkes tarafından şimdi ise private serverlar tutulur oldu. Ve minecraftta mmorpg oyunu gibidir sonuçta ama zevklidir. Ha birde
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
da oynuyor musun ?

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tesekkur ederim

Umarım özel mesaj olayını biliyorsundur :D

Pelinimyilmaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gerekirse dgs ile falan geçiş yaparsın farklı bir dala ama sonuçta üni okumak ayrıcalıktır bende dgs düşünüyorum bir dahaki seneye. Silkroad ise zaten belirli bi yerden sonra artık iyice oyunu koyvermeye başladilar zaten o saatten sonra artık oyun kopmuştu herkes tarafından şimdi ise private serverlar tutulur oldu. Ve minecraftta mmorpg oyunu gibidir sonuçta ama zevklidir. Ha birde league of legends da oynuyor musun ?
Arkadaslarim bana feeder olarak hitap ettiginden dolayı pek girmiyorum :D.. dgsyi bende dusunuyorum ama çok zormuş diyorlar ve benim hiç olmadigi gibi bu aralarda hiç çalışasım yok. Hedefim 7 yilda uniyi bitirmek :p

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslarim bana feeder olarak hitap ettiginden dolayı pek girmiyorum :D.. dgsyi bende dusunuyorum ama çok zormuş diyorlar ve benim hiç olmadigi gibi bu aralarda hiç çalışasım yok. Hedefim 7 yilda uniyi bitirmek :p
Vay demek oynuyosun yani eğer silmediysen beklerim :D aslında fazla zor sayılmaz sadece türkçe ile matdan çıkacak zaten sınavlar bende zaten bu gidişle üniyi direk bitirecek gibi durmuyorum sanırsam uzayacak biraz :D

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin foruma,Bende kendimi tanitayim;2013un ilk aylarindan beri bu forumdayim,dedigin gibi forum cok genis bir kitleye hitap ediyor,son 4-5 aydir kendimi foruma adadim,minecrafti mimarlik icin oynuyorum,ronin build team üyesiyim ayrica kendi sunucu projelerimde var,adanali olmama rağmen babamin asker olmasindan dolayi cok şehir gezdim,son 1.5 senedir adanadayim memnun oldum :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin foruma,Bende kendimi tanitayim;2013un ilk aylarindan beri bu forumdayim,dedigin gibi forum cok genis bir kitleye hitap ediyor,son 4-5 aydir kendimi foruma adadim,minecrafti mimarlik icin oynuyorum,ronin build team üyesiyim ayrica kendi sunucu projelerimde var,adanali olmama rağmen babamin asker olmasindan dolayi cok şehir gezdim,son 1.5 senedir adanadayim memnun oldum :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin babandamı asker ? :D