Herkese Tekrardan Merhaba!

UstaUser

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba :). Uzun süredir takip ettiğim bu forumda kısa bir süre (4-5 gün önce) hesabım silindi. Her şeye sıfırdan başlamak beni üzüyordu ama yine de başlamak istedim. MinecraftTurk canım sıkıldıkça girdiğim ve sıkıntımı geçiren nadir forumlardan biridir benim için.

Ben kimim diye sormaktasınız sanırım :). Ban yemiş olduğum eski ismim '****************'. Reklamın sınırlarını biraz'cık' aştığım için hesap silindi :D. Ben de mecburen yeni bir hesap açmak durumunda kaldım. 4 senelik hesap gözlerimin önünde yok oldu...

Her neyse, kişisel özelliklerimden ve hobilerimden bahsedeyim. 15 yaşında bir lise 2 öğrencisiyim. En nefret ettiğim şeylerden birisi Türkçenin hatalı kullanılması. Ancak bunu lütfen yanlış anlamayın, yanlışlıkla yapılan hatalardan bahsetmiyorum. Bahsettiğim şeyi bir kaç örnek ile göstereyim:

Aynn Kanka Yha Süpr bi gündü
Aynen Kanka Süper Bir Gündü
Aynen Kankha Süpher B1r Gündü.....

Türkçeyi doğru düzgün kullanalım lütfen, hepinizden ricam budur.

Hobilerime gelirsek site açıp kapatmakta üstüme yoktur. Canım sıkıldıkça .com domain alırım, daha sonra içine birkaç tane makale girer bırakırım öylece, Adsense reklamları da 3-5 kuruş cep harçlığı verse yeterlidir benim için. Zaten site açmaktaki asıl amacım para kazanmak değil, eğlenmektir :). Bu konuda bilgi almak isterseniz bana Skype üzerinden veya PM atarak ulaşabilirsiniz, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Ayrıca müzik dinlemeyi, oyun oynamayı ve Minecraft sunucusu kurmaya da bayılırım :D. Yakında açılacak olan sunucuma hepinizi beklerim :). Bu sefer gerçekten büyük bir emek ve yatırım yaptım bu sunucu için.

Bu forumda sıkça karşılaşılan bir soruna çözüm olması amacıyla son iki cümle söylemek istiyorum. Akıl yaşta değil, baştadır :). Yaşı sizden küçük olan arkadaşlarınıza karşı saygılı olun.

Herkese iyi forumlar.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oh. Bu sıcak aileye tekrar hoşgeldin. ^^

Adım Gürkan 14 yaşında lise 1 öğrencisiyim. Nightcore manyağıyım. Her gün nightcore dinlerim. Anime seyrederim. ^^ :3
Sevdiklerim TÜRK Minecraft'ında adam gibi sunucular açılması, elma, portakal, adım atmak, göz kırpmak, öpüşmek (lel xD) falan falan. ^^ Sevmediklerim abiler, abiler, ayrımcılık. <_<

Tekrar hoşgeldin. ^^

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Sonunda Türkçe'yi düzgün kullanmaya çalışan bir insan daha hoş geldin kandaş

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Foruma hoş geldin. Umarım önceki hesabında yaptığın hataları tekrarlamazsın, yeni bir sayfa olur senin için. :)

UstaUser

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi geldi, tekrar düzenledim bu arada :D.

Moderatör tarafından düzenlendi: