Zurinqun
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Benim için nightcore sonsuzdur ^^ Dubstep, drumstep de öyle. ^^Mafu mafu nightcore'u yener
Benim için nightcore sonsuzdur ^^ Dubstep, drumstep de öyle. ^^Mafu mafu nightcore'u yener
Snickers ye geçer. xDD Türkiye'de otaku olup da nightcore dinleyen çok az kişi var o yüzden bu nigtcore dinleyenlerin sayısını arttırmaya çalışıyorum. ^^Gürkan her yeri karıştırıyorsun.Ne yapacağız biz seninle ? Adamları da teşvik ediyorsun.
![]()
Otakuysan ver Skype'ni. ^^Bende otaku olup nigtcore dinliyorum o.O
Whatsapp'a "What's upp" diyeni gördükten sonra bıraktım kullanmayı.Skype girmiyorum pek ozelden whatsapp verebilirim onun yerine![]()
Vardd sen ver ben ekliyim
Kabul ettim bir tanem. ^^ Konu kirlenmesin. xDEkledim canisi![]()
Doktor büyünce geçer de(me)di.Gürkan her yeri karıştırıyorsun.Ne yapacağız biz seninle ? Adamları da teşvik ediyorsun.
![]()
Snicker açlığını yok et* @AlpsSnickers ye geçer. xDD Türkiye'de otaku olup da nightcore dinleyen çok az kişi var o yüzden bu nigtcore dinleyenlerin sayısını arttırmaya çalışıyorum. ^^
İthal somooon
Burda anime diyor skypede ecem hotoğluOh. Bu sıcak aileye tekrar hoşgeldin. ^^
Adım Gürkan 14 yaşında lise 1 öğrencisiyim. Nightcore manyağıyım. Her gün nightcore dinlerim. Anime seyrederim. ^^ :3
Sevdiklerim TÜRK Minecraft'ında adam gibi sunucular açılması, elma, portakal, adım atmak, göz kırpmak, öpüşmek (lel xD) falan falan. ^^ Sevmediklerim abiler, abiler, ayrımcılık.
Tekrar hoşgeldin. ^^
Pis işte n'aparsın kuzum.Burda anime diyor skypede ecem hotoğlu
Oh. Bu sıcak aileye tekrar hoşgeldin. ^^Burda anime diyor skypede ecem hotoğlu
RKO incoming.Oh. Bu sıcak aileye tekrar hoşgeldin. ^^
Adım Gürkan 14 yaşında lise 1 öğrencisiyim. Ecem Hotoğlu manyağıyım. Her gün Ecem Hotoğlu izlerim. Ecem Hotoğlu seyrederim. ^^ :3
Sevdiklerim Ecem Hotoğlu ^^ Sevmediklerim gırtlak.
Tekrar hoşgeldin. ^^
Kesün ceza yüycen XD polisler mucuk mucuk yapçak XDOh. Bu sıcak aileye tekrar hoşgeldin. ^^
Adım Gürkan 14 yaşında lise 1 öğrencisiyim. Ecem Hotoğlu manyağıyım. Her gün Ecem Hotoğlu izlerim. Ecem Hotoğlu seyrederim. ^^ :3
Sevdiklerim Ecem Hotoğlu ^^ Sevmediklerim gırtlak.
Tekrar hoşgeldin. ^^