Herkese tekrardan merhaba!

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet ben kimim? Ben pek çoğunuzun bilmediği pek çoğunuzun da çat pat hatırladığı @B35T14 'yım.
Buraya sadece foruma tamamen geri döndüğümü belirtmek için konu açtım ve artık yeter ne çektirdiniz şu çocuğa :( (@Alkar )
Alkar sadece benim taklidimi yapaya çalışırken karizmayı çizdirten ve bir kaç kişiyi kendine musallat eden bir arkadaşım gerçek adı Yusuftur bana MC'yi ilk öğreten kişi :( Yeri ayrıdır bende ve işte asıl merak ettiğiniz Bestia karşınızda.

Şimdiden uyarayım tartışma,kışkırtma,saçma sapan Alkar sensin sen Alkarsın gibi mesajları görürsem O kişiyi direk göz ardı ederim O kişide patates gibi kalır kimse kimseyi alakadar edemez burada kimseye de bir açıklama yapmak zorunda değilim gelin güzelce kaynaşalım.

Unutmadan güzel bir söz = Başkalarının ayıbıyla uğraşan kendi ayıbını görmezmiş. (Hz. Ali)

Etiketler =
@Skaduush - @faketaxidriver - @BurnerTroll - @Pr1sonsoul - @Tratsel ve hatırlayamadığım niceleri...

Edit =
Neden şimdi birden bire fırladın derseniz @Alkar'ı ben sananlar işi çok abartıp bir kavga ortamı yaratmaya başladıkları için.Bu onlara bir işaret bırakın adamı ben buradayım ve sizi de takmıyorum arkadaşım bir şeyler açıklamak zorunda da değilim bakın ekmeğinize!

Son düzenleme:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sen ban mı yemiştin ne oldu öbür hesaba? [HASHTAG]#CahilSincap[/HASHTAG]