Herkeze Aynı Anda Para Verme !

GawKurucuBestReis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraft herkeze aynı anda para verme plugini veya skripti veyada kodu varmıdır arkadaşlar
-/eco give all yazınca olmuyor yardım edin herkeze aynı anda para vermek istiyorum serverde online olan oyunculara aynı anda hepsine verecek. Şimdiden Teşekkürler.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Pekala,
Kod:
You can use this command to give/take/reset a players money.
Use * to match all online players, and ** to match online and offline players.
Warning: This command can lag a server when editing lots of players at the same time. Give care when granting this command to others.

* kullanarak tüm aktif oyuncuları ve ** kullanarak tüm oyuncuları (aktif olmayanlar dahil) belirtebilirsin.

GawKurucuBestReis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pekala,
Kod:
You can use this command to give/take/reset a players money.
Use * to match all online players, and ** to match online and offline players.
Warning: This command can lag a server when editing lots of players at the same time. Give care when granting this command to others.

* kullanarak tüm aktif oyuncuları ve ** kullanarak tüm oyuncuları (aktif olmayanlar dahil) belirtebilirsin.
Kardeşim Sağol "/minecraft:execute @a - - - (eco give @p 1)" Bu Verdiğin Komutun Sadece Parantez İçine Altığım Yerini Yazdım Komut Bloğu'na Ve Oldu :)

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Sağol "/minecraft:execute @a - - - (eco give @p 1)" Bu Verdiğin Komutun Sadece Parantez İçine Altığım Yerini Yazdım Komut Bloğu'na Ve Oldu :)
Sadece parantez içerisindeki kısmı yazarsan sadece en yakın oyuncuya vermesi lazım... @p kısmını @a yaparsan veya yukarıda söylediğim gibi eco komutunda * kullanırsan istediğini elde edersin.