Herkeze Merhaba bugün nitradodan server açtım Tüm Alımlar vardır İÇERİ!

yavuzselimbaba

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad:yavuz selim
Soyadın:tunçsoy
Yaş(zorunlu):12
İstediğiniz Yetki:builder yada admin ikisinden biri olursam sevinirim
Ustalığınız:ben kendimi iyi olduğumu düünüyorum belki sizde beğenirsiniz.
Saygılımısınız:evet saygılıyım çok çok az biri bana küfür ederse ama büyük küfür ettiyse ederim çok çok az ederim ve oyunculara saygılıyımdır.
Bir yetkili hata yaparsa naparsınız?:ilk önce size bildiririm sizde yoksanız kendim yapmaya çalışırım.

oyun nick im: sansarsalvo1905

berat52clk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad:Berat
Soyad:Çelik
Yaş(zorunlu):16
Sınıf(zorunlu deildir):
İstediğiniz Yetki:Builder Mod Admin farketmez ama mod admin öncelik
Ustalığınız:Eskiden 2 tane kendi faction serverim oldu tam hatırlamıyorum ama 2-3 tane sunucudada adminlik yaptım sonoyuncuya 2014 yılında moderator olarak seçildim fakat aktifsizliğim yüzünden 1 ay içinde atıldım minecraft 1.7.2 zamanında pluginnerik yapıyordum baya baya herşeyden anlıyordum ve 2016 da falan oyun içi her türlü komutu biliyordum şuandada nerdeyse yine 1 hafta alışsam plugin falan yaparım komut bilgisinide hatırlıyorum aşağı yukarı yani tecrübem bayağı var fakat 2016 dan beri minecraft oynamıyordum ve şimdi yeniden başladım ama hemen alışabilirim.
Saygılımısınız:Tabikide saygılıyım saygı benim için en önemli şeylerden birisi oyun içinde oyunculardan kurucuya herkeze saygım sonsuz.
Bir yetkili hata yaparsa naparsınız?:Hatasının büyüklüğüne bağlı küçük bir hata yaparsa ona hatasını söyler doğruyu öğretirim. Büyük bir hata yaparsa ceza alması veya herhangi bir işlem için kurucuya bildiririm.

adnankaya472

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad:Eray
Soyad:GümüşBaş
Yaş(zorunlu):16
Sınıf(zorunlu deildir):8
İstediğiniz Yetki:Admin
Ustalığınız:2 3 yıldır bu işlerle uğraşıyorum yani çok iyi bilgiliyim
Saygılımısınız:Sonuna Kadar saygılıyım ve bir yetkili bana saygısızlık yaparsa onu uyarırım yoluma devam ederim.
Bir yetkili hata yaparsa naparsınız?:ona doğru yolu gösterir ve kurucuya bildiririm eğer büyük bir hata yaparsa ona gerekli cezayı veririm ve kurucuyadan izin alırım.

TheAlfaLord

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Formunuz:Builder
Ad:Gece

Soyad: Vermek istemiyorum.
Yaş(zorunlu):14
Sınıf(zorunlu değildir): 8. Sınıf
İstediğiniz Yetki:Builder / Moderator
Ustalığınız: Komut bilgisi %80.
Saygılımısınız: Tabi ki , hatta yanında sempatiğimdir.
Bir yetkili hata yaparsa naparsınız?: İlk kendim uyarırım ama daha üst yetkideki birine de ulaştırırım.

Fazla uzatmaya gerek yok.

Omer_RG

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Formunuz:
Ad: Ömer
Soyad: Ka*****
Yaş(zorunlu): 17
Sınıf(zorunlu deildir):
İstediğiniz Yetki: Admin
Ustalığınız: Ustalıgım Yeterince Var Ama Genede Deneyebilirsin
Saygılımısınız: Tabikide
Bir yetkili hata yaparsa naparsınız?: Size Bildiririm Ve Onu senin dediğin şeye gore uyarırım!!!

AliKAynakk

Yalnızlık mı? Kralı bende...
En iyi cevaplar
0
Formunuz:
Ad:Ali
Soyad:Kaynak
Yaş(zorunlu):13
Sınıf(zorunlu deildir):7
Ustalığınız:90%
Saygılımısınız:tabii ki Saygım Sonsuz
Bir yetkili hata yaparsa naparsınız?:Birsey Yapmam Onu Uyarırım Bidaha O Hatayı Yapmamasi Icin Yardım Ederim

Formunuz:
Ad:Ali
Soyad:Kaynak
Yaş(zorunlu):13
Sınıf(zorunlu deildir):7
Ustalığınız:90%
Saygılımısınız:tabii ki Saygım Sonsuz
Bir yetkili hata yaparsa naparsınız?:Birsey Yapmam Onu Uyarırım Bidaha O Hatayı Yapmamasi Icin Yardım Ederim

AAAAAAAAAssssskk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad: Yunus Emre
Soyad: AKMEŞE
Oyundaki adım: Deads
Yaş(zorunlu): 17
Sınıf(zorunlu deildir): Lise Son (4)
İstediğiniz Yetki: Builder
Ustalığınız: birçok hub sunucuda çalıştım. WorldEdit, WorldGuard bilginiz nasıl diye soruyorlar hep. Hiç VoxelSniper sorulmuyor. Asıl builder VoxelSniper bilmelidir. birçok builder olduğunu sanan kişiler set, walls komutuyla bir şeyler oluşturuyor yada hcyl, cyl ile sonrada içine bir kaç şey koyuyor. Ben builder oldum diyor. Ben bu kişilerden sıkıldım hartık foruma alım koyuyoruz bu kişiler çıkıyor bu yüzden ben buraya geldim. WorldEdit, WorldGuard bilgim oldukça iyidir. Bilmediğim kod neredeyse yoktur. Ayrıca VoxelSniper' da bilirim.
Saygılımısınız: O admin bu rehber ayrımı yapmam ben. Herkes gözümde aynıdır herkese aynı saygıyı gösteririm. Asla bir işi emin olmadan yargılamam.
Bir yetkili hata yaparsa naparsınız?: Yetkili önce sorgularım. Neden hata yaptın diye sorarım. Sonra kurucuya iletirim. Bildiğim ayrıntıları anlatırım. Fikir yardımında bulunurum. Ama bilip bilmeden konuşmam. Önce suçunu cezasının büyüklüğünü zihnimde belirler fikrimi kurucuyla paylaşırım.

FreeEmperor5760

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad: Mustafa Eren [ Oyundaki adım : XYZ_Mustafa_5760 ]
Soyad: Çelik
Yaş(zorunlu): 12
Sınıf(zorunlu deildir): 6
İstediğiniz Yetki: Mod
Ustalığınız: Mod
Saygılımısınız: Saygılıyım
Bir yetkili hata yaparsa naparsınız?: ona yanlış yaptığını söylerim ve nasıl yapması gerektiğinide söylerim .