HeroBrain Nether de [RESİMLİ]

daflon22

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

evet arkadaşlar survival mapımda oynuyordum nethere gittim netherforrtes ararken bu dikkatimi çekti acaba tesadüfmü yoksa notch bize oyunmu oynuyor bunu gordukden sonra nefes alma sesleri ayak sesleri flan geldi

**turkuaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
evet notch'un işi gücü yok seninle oyun oynuyor
yok işte herobrine diye bir şey kandırmayın milleti

daflon22

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
notch tabii ki benimle oyun oynamıyacak tüm oyuncularla oynuyacak oyuna heyecan katmak için yapmış olabilir gördüklerimiz yalanmı herobrain olmasa bile hisseddiriyor işte ben burda sana herebrain war demiyorum şimdi burayı terket

**turkuaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
oyunda yeterince heyecan var merak etme şuanki sürümde herobrine ile ilgili hiçbirşey yok
önce herobrine yazmayı öğren herobrain ne abi?

daflon22

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ulan başıma tdk kesilme ne biliyim yazılışını gördüklerimi paylaştım işte polemiğe girmicem senle sus

minecrafkralı06

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:roflmao::pray:ya notch hiç benim peşimi bırakmaz bi kere zaten evimdeyken böle bi sarsıntı oldu enderman zombie be skeletion sesi geldi altıma yaptım dışarıya baktım hiç mob yok :):laugh::laugh:

daflon22

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
dalge geçme yaşın kaç bilmiyorum ama fark etti küçüksün anlamıyorsun kişisel olarak oyun oynuyor demedim oyuna eastereggs koymuştur tabi sen şimdi onuda bilmezsin :) tınlamıyom sizin gibi abileri

asewer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1-o "herobrain" deil "herobrine".
2- "herobrine" die bir şey yok sadece modla geliyor.
3- nether de garip sesler duyman normal.