Herobrine Anıları

CrafterEfe

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar malesef Herobrine 1.7.9'da yok ve asla olmayacak gibi duruyor.Eskiden(alpha falan bahsediyorum)olan Herobrine anılarınızı bu konunun altına yazın.
Ben baslayayim :)))
Şimdi yataktan uyanmıştım.Birdenbire demır kaskim olmadigini fark ettim inventorime gelince.Madene gitmeliydim.Yola koyuldum.Aşağılara indikçe garip sesler geliyordu.Ayardan sesi kapattim.Devam ettim.Birdenbire bir şey oldu önümde belirdi herif.Çok korktum.Hiç beklemiyordum.Öldürmeye çalıştım.Öldüm.Eve geldiğimde I am always watching you.. diyordu....

OttoAlfredo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu Herobrine hikayesinin Mojang 'ın oyunculara heyecan yaratması için uydurduğu bir şey olduğunu düşünüyorum. Alpha dönemlerinde gerçekten varmıydı bilemiyorum. Oyuncular "Olamaz Herobrine!!! Çok korkunç!!" dedikçe Mojang eğlenmeye başlıyor. Her yeni sürümde "Herobrine kaldırıldı" diyerek eğleniyorlar. Oyuna gelmeyin ^_^

erimiscan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bence bu hikayeyi şu an uydurmuşsun, nasıl post kasarım kafasıyla.Eğer doğruysa anlattığın kanıt göster görelim.

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Şu Herobrine hikayesinin Mojang 'ın oyunculara heyecan yaratması için uydurduğu bir şey olduğunu düşünüyorum. Alpha dönemlerinde gerçekten varmıydı bilemiyorum. Oyuncular "Olamaz Herobrine!!! Çok korkunç!!" dedikçe Mojang eğlenmeye başlıyor. Her yeni sürümde "Herobrine kaldırıldı" diyerek eğleniyorlar. Oyuna gelmeyin ^_^
herobrine gerçek... en azından gerçekdi.
oyuncular herobrine'den çok şikayet ediyordu ve mojang ekibide herobrine'yi 1.2.5 sürümünde sanırsam kaldırdı.[DOUBLEPOST=1399449870,1399449743][/DOUBLEPOST]
Bence bu hikayeyi şu an uydurmuşsun, nasıl post kasarım kafasıyla.Eğer doğruysa anlattığın kanıt göster görelim.
banada olmuştu
Maden kazarken birden bire herobrine yanımda spawn olup bana vurdu kaçmayı denedim bırakmadı.
ama i'm always watching you falan demedi yada benzeri bir mesaj...
=================================================================
Unutmayın. Herobrine Minecrafttan sürgün edildi...
sürgün edildi dedim çünkü öyle daha havalı duruyor.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
herobrine vardı fakat öyle size saldıran hayvanları öldüren tabela yazan bir şey değildi uzaktan bir kez gördüm ama yakınlaşınca gölgelerin yaptığı bug gibi gitti :D

CrafterEfe

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İnanmak zorunda değilsin.Alpha dan bahsediyorum.O zaman ss nasil cekiliyo bilmiyordum bile...:D:notch:[DOUBLEPOST=1399467978,1399467941][/DOUBLEPOST]
herobrine vardı fakat öyle size saldıran hayvanları öldüren tabela yazan bir şey değildi uzaktan bir kez gördüm ama yakınlaşınca gölgelerin yaptığı bug gibi gitti :D
Şanslıymışsın o zaman :D

Burakl123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
| SUBWAYCRAFT |
| IP:46.20.1.98:1148 |
| Sürüm 1.7.5 |
| Özellik:Factions PVP |
| Oto Arsa Sistemi |
| Server Kapanma Riski Yoktur |
| Server'de Lag Yoktur |
| Server 7/24 tür |
| Cumartesi Event Rain |
| Pazar Maden Eventi |
| Hafta İçi OX,PVP Gibi Eventler |
| Lapis Ve Meslekler |
| Hammadde'de Kolayca İtem Kasabilirsiniz |
| Arsalar 2000 TL'dir 32x32 |
| Otomatik Pazar Sistemide Wardır Pazar 15K Dır |
| 1 Hafta En Çok Online Kalan Oyuncuya [KRAL-OYUNCU] Verilcek |
| Ve Büsürü Eglenceli Seyler |
| Serverde Bir Tek Sen Eksiksin |

CrafterEfe

Marangoz
En iyi cevaplar
0
| SUBWAYCRAFT |
| Sürüm 1.7.5 |
| Oto Arsa Sistemi |
| Server'de Lag Yoktur |
| Server 7/24 tür |
| Cumartesi Event Rain |
| Pazar Maden Eventi |
| Lapis Ve Meslekler |
Yürü git bak bu ikinci oldu

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
| SUBWAYCRAFT |
| Sürüm 1.7.5 |
| Oto Arsa Sistemi |
| Server'de Lag Yoktur |
| Server 7/24 tür |
| Cumartesi Event Rain |
| Pazar Maden Eventi |
| Lapis Ve Meslekler |
allahın işsizi

MCDostu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam herobrine anısı değil ama anlatim.
Bi ara bi konu vardı 2012 de miydi neydi noel akşamıydı okuyodum o kadar uzundu ki 10 sayfa falandı okudum hepsini bazıları korkutucuydu biraz sonra bi telefon çalmaya başladı gittim baktım bozulan eski telefonum 1 yıllık falandı bi de şu tuşlu telefonlardandı. Lan baya bi korktum o an. Telefon hem bozuktu açılmıyodu (yani bozduğum zaman tamire falan gitmedik direk yenisini aldık dandik diye), hem de hala şarjı vardı telefona eli değmiş herkese sordum kimse bir şey yapmadığını söyledi.Dandik bi tuşlu telefon hem de bozuk o kadar nasıl şarjı dayanır lan. Tırstım lan bayaa. Komikti yine de ^_^ canım istedi anlatim dedim :p (ben=işsiz)