HEROBRİNE BÖLÜM 3 İLK KARŞILAŞMA

sheqil boys

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabelayı gördükte sonra burasının da tehlikeli olabileceğini düşündüm . Ama karanlıkta da başka yerlere gitmek daha tehlikeliydi . Güneş yükselirken bende evime doğru yola koyuldum . Yolda torch lar gördüm ve tabelalar ama hep aynı şey yazıyordu hep fire yazıyordu . Evime geldiğimde evim yanıyordu . Ormana doğru koşmaya başladım . Hava hafif sisliydi ve karşıdan gözüken beyaz gözler . Korkudan donup kaldığım andı . Tek şansımın onunla savaşmak olduğunu düşündüm . Ama silahsız nasıl savaşabilirdim . Bana doğru yaklaşmaya başladı . Birden ortadan kayboldu . Ben de onunla diğer karşılaşmamıza hazırlanmak istedim . Gidip ağaç keserken herobrine totemini gördüm . Direk onu yıkmak istedim ama elle biraz uzun sürebilirdi buna daha fazla dayanamazdım gidip hemen kazma yaptım totemi yıktım ama efsane daha bitmemiş miydi ...
DEVAM EDECEK

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
bunu beğenmedim biraz gerçekçiliği ve gerilimi düşürmüssün 2.bölümde korkudan arkama bakma ihtiyacı duyuyordum :) 4.bölümü beklerim ama gerilimi yine arttır olurmu iyi günler (bu ne lan dilekçe yazar gibi oldu :D)

sheqil boys

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunu beğenmedim biraz gerçekçiliği ve gerilimi düşürmüssün 2.bölümde korkudan arkama bakma ihtiyacı duyuyordum :) 4.bölümü beklerim ama gerilimi yine arttır olurmu iyi günler (bu ne lan dilekçe yazar gibi oldu :D)
4 ü yaptım ve yine düşünceleri lütfen yazar mı sın hatalarımı görmeme yardımcı olduğun için teşekkür ederim

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
tabi yazarım bir şey diğil bide verdiğim linkdeki hikayemi okurmusun :)