HeroBrine Gelmesi

Geyirik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bişi sormak istiyorum.Ben herobrine modunu indirdim sonra serverede attım arkadaşla sw den oynuyoruz.ama totemi yapıyorum ne yaptığını biliyormusun diyor şimşek çakıyo 1 saattdir gelmedi neden.:ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::kbiftek::kbiftek::demir::dpantolon::lav::lav::lav::lav:

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gelmesi İçin Sanırsam Moda Göre Değişiyor Şimşek Çaktıktan Sonra (Bu Arda Totem Sırasınıda Doğru Yapman Lazım Gold Block Falan Koyuyodun) Totemin Yanına Yatak Koyup Uyu Rüyana Giriyor Diye Biliyorum Değişik Şeyler Görüyorsun 4-5 Rüya Sonra Herobrine İle Kapışıyorsun Veya Saati Gece Yapıp Etrafta Dolaş Görürsün

Geyirik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
server peacfiul değil zaten mediumda ama yok totemide gol gold hbtotemi cehennem çakmak yapıyom oldu diyo ama gelmeiyo[DOUBLEPOST=1386060904,1386058782][/DOUBLEPOST]bide allow monster yok kardeşim serverde gelmiyo nedense bildiğiniz aktif herobrine modu varsa payşaın lütfen

Son düzenleme: