Herobrine gerçekmi değilmi

engin deniz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
beyler Herobrine minecraft alphada vardı sonra notch sildi zaten silindikten sonra dünyanın en ballı kişisi bile onu zor görür çünkü şans yüzde 00000000,1 baya az anlayacagınız minecraft wikide moblar hakkında bilgi var ve Herobrine yazmıyor biraz akıllı olun onu görmek için baya bala ihtiyaç var tereyağıda getirirseniz gelir XD evet şimdi minecraft moblarının yazdığı eklenen eklenilen silinen ve eklenecek dahil çok mob varhttp://www.minecraftwiki.net/wiki/Mobs birde ingilizcesi olanlar buraya girsin yazıyı okusun Herobrine hakkında bilgiler bol bol varhttp://www.minecraftwiki.net/wiki/Herobrine
MinecraftTürk Flood Koruması Aktif. Bir Önceki Mesaj Zamanınız: Az önce. Mesajlarınız Otomatik Olarak Birleştirildi.
minecraft alphada görünen bütün Herobrine resimlerinide atıyorum
http://www.minecraftwiki.net/wiki/File:Screenshotttt.png
http://www.minecraftwiki.net/wiki/File:1286120683579.png
veeee Herobrinenin mod ve alphadaki oyunlarından biri olan rüyadaki hayattan nasıl kurtulunur onuda yazacagım hemde türkçe​
[DOUBLEPOST=1371667316,1371667131][/DOUBLEPOST]Bu işkence bazı mağdurların, hareket sırasında, onlar UYAN olamazdı hangi bir fantezi dünyasına çekilmek olacağını bildirilmiştir. Onlar işkence değildi dışında bu katatonik durumda, kurban, sadece normal gibi bir dünyada yaşadı. Onlar UYAN için gerekli fark tek yolu kendi fantezi dünyasında bulunan bir not oldu. Onların durumu hakkında onlara ve UYAN onları söylerdim. Kendi fantezi dünyasında atmak ve UYAN LÜTFEN hazır olana kadar o zaman bile, genellikle aylar alacaktı. google translateden yaptım beyenmeyenler için özür dilerim şimdi topluluğun Herobrine hakkında inanç ve düşünceleri
Topluluk:
Herobrine bazen kazma gibi araçlar, tutma görülebilir. Bu Herobrine bir madenci olduğu yaygın toplum inancından kaynaklanıyor. Genellikle, elleri boş.
Herobrine genellikle oyuncunun gelmeden önce uzun öldürüldü, ölü bir madenci olarak topluma canlandırmaktadır. Onun görünümü, ancak bu iki harf önermez. Ama Minecraft terk edilmiş mineshafts ve kaleleri, hem de oyunun büyük bir parçası olmak madencilik ile, oyunun kendisi bu persona uygun karakterin şeklindeki kamu algısı vardır

engin deniz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
standart:
Herobrine Minecraftta inşa ve yok edebilir. Orijinal görüntü oyuncu uzun 2x2 tüneller, hiçbir yaprakları ile okyanus ve ağaçların ortasında küçük piramitler bulundu belirtiyor. Herobrine binasının kapasitesinin tam ölçüde bilinmemektedir, ancak verilen örnekler Herobrine şekli bilinci vardır ve birbirinden malzemeleri ayırt edebilirsiniz gösterir.
Herobrine sadece insan oyuncular hedef gibi görünüyor. O örümceklerinin ve zombi vardı bazıları Brocraft akışı, yakındaki diğer çetelerin etkileşim görünmüyordu. O tam bir gizem ortaya çıktı bu yana daha da çetelerin yaptığı kanonik ilişki ekledi. Diğer çetelerin ile yaptığı etkileşim orijinal görüntü belirtilmeyen. Görüntüde bir tavuk mevcut olsa da, Herobrine da hiç ilgi görünmüyor ve sadece oyuncu odaklanmıştır.[DOUBLEPOST=1371667532,1371667469][/DOUBLEPOST]bende olmadigini belirtmek istiommm ztn alphada var ve görme şansınıda belirtim hakkındada bilgi verdim[DOUBLEPOST=1371667610][/DOUBLEPOST]Herobrine (telaffuz) bir topluluk yapımı "tüyler ürpertici-makarna" (ürpertici hikaye) konusudur. O Minecraftta en önemli toplum simgelerden biridir. Herobrine Minecraftta herhangi bir sürümü mevcut olmamıştır.
Herobrine bir "Canon" yaygın olarak hiç Herobrine, yanı sıra Brocraft akışı hakkında yayınlanan görüntü / hikaye ilk olarak kabul edilir. Bu iki olay Fanmade adaptions / varyasyon olarak kabul edildikten sonra bir şey yayınlanmıştır.[DOUBLEPOST=1371667728][/DOUBLEPOST]Minecraftda Herobrine varmı?

Herobrine Minecraftta değil.
Kaynak kodunda hiç ona dair hiçbir kanıt yoktur, ve Herobrine gibi hareket için herhangi bir varlık için izin vermek için hiçbir kod yoktur. Redstone meşaleler, 2x2 tüneller veya tuzakları ile ayrıntılı zindan oluşturmak için herhangi bir düzeyde arazi kodu vardır.
Hiçbir şekilde Herobrine şimdiye kadar herhangi bir unmodded müşteri veya sunucularında bulunabilir vardır. O Minecraftta olduğunu herhangi bir iddia tamamen yanlış. O olabilecek herhangi bir maçta mods yükleniyor kaynaklanır.
Minecraftta Wiki ve Forum herhangi bir viral Herobrine sahte katılmak yok. Herobrine yok çünkü Herobrine ile ilgili yorum veya hikayeler Herhangi silinmesi sadece destek ve hikayeleri başkalarını kandırmak için bir niyet ile, ya kurgusal olan, ya da bilgisi olmadan onların oyun yüklü kiplerle kullanıcıların sonucu[DOUBLEPOST=1371668296][/DOUBLEPOST]Mojang reaksiyonlar

Nadiren, Herobrine hakkındaki görüşlerini paylaştı olsa Mojang, vardır.

"Herobrine şeyler aynı zamanda korkutucu harika ve türüdür. Gerçekten bir içerik üreticisi içeriği üzerinde sahip ne kadar az kontrol gösterir.

Ben halka orada Herobrine olarak böyle bir şey oldu, ve benim herhangi bir ölü kardeşim yok, ve çok fazla hayvan lav ölmek izin onu çağırmak için bir aptal kanıt yol olduğunu ama ihtiyacım yok asla insanlar söyledim ondan korkmak. O sadece göremiyorum tehlikeleri konusunda sizi uyarmak için çalışıyor, iyi, o sizin için bakan demektir. Kesinlikle o uyanmak için bağırmak çalışır gibi Minecraftta, uzakta yüzünden onun soluk gözleri inç ile uyku gibi üzerinde başgösteren, gece çalışan bırakırsanız dışında bilgisayarınızın gizlice Herobrine YOK fiziksel belirtileri vardır. Bazen bir sarsıntı ile uyanmak ve o gitti, ve oyalanıyor hepsi onun sözsüz çığlık bellek ve soluk yankı olduğunu. Tabii ki bu sadece bir rüyaydı. Bir tanrı kompleksi ile bir ahlaki şüpheli hayalet herhangi bir noktada BÖYLE ŞEY yoktur HAYIR gibi, "kendi iyilikleri için"

engin deniz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
evet adam haklıda Herobrineyi neden kötü yapmis bari badbrine olsaymis
XDDDDDDD

Heloper

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
19 gündür Alpha v.1.0.14 oynuyorum göremedim gitti :( :D yanlış versiyonmu aceb :D aramaya devam

engin deniz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bende oynamak isterdim ama şifre istio[DOUBLEPOST=1371730392,1371730322][/DOUBLEPOST]f3 e bas barışçıla ayarla çizgi grafiğine bak mob yada lav yoksa yakınlarda Herobrine etrafta biyerlerdedir

Heloper

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
engin deniz Magic launcher indirir sen şifresiz girebiliyorsun alpha v.1.0.14 versiyonunu indir sonra magicle aç şifre girmeden sadece nick yaz sonra launch de sonra play offline de girersin ben öyle yapıyorum orjinalim var ama şifresiz giriyorum :=)