TheNoidlya

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Selamlar Sevgili Minecraft türk forumu.
Mutlu Seyirciler isimli kanalımızda Herobrine hakkında bilinmesi gereken 8 bilgiyi derledik.

İyi Seyirler

Ü

Üye silindi 10466712

Ziyaretçi
Güzel falan ama konu düzeni güzel olsa birkaç spoiler falan versen iyi olurdu ama başarlı tebrikler :)

dankKEk

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
herobrayn diye bir şey yok neden milleti korkutuyorsunuz yalancılar 1000 de 1 olasılıkla çıkıyormuş sallamayın

Ü

Üye silindi 10466712

Ziyaretçi
herobrayn diye bir şey yok neden milleti korkutuyorsunuz yalancılar 1000 de 1 olasılıkla çıkıyormuş sallamayın
Dostum zaten yapımcılar bunu uydurdu işin şakası olarak :) Korkacak birseyde yok sanali gercege tasimaman gerek :) Iyi forumlar telefondan yazdim yazim yalnisi olabilir.

TheNoidlya

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Güzel falan ama konu düzeni güzel olsa birkaç spoiler falan versen iyi olurdu ama başarlı tebrikler :)
Değerli yorumunuz için teşekkürler. Birdahaki sefere daha düzenli bir konu açmaya gayret göstereceğim.

Minecraft'ın düşük sürümlerinde göründüğüne dair bir kaç video izledim ve bana gayet de gerçekçi geldi. Araştırma sonucu edindiğimiz kaynaklardan çıkarak bu denli bir derleme yaptık. hiçbir bilgi asılsız değildir. Yorumunuz için teşekkürler.