Herobrine hakkında bir hikaye(İlk hikayem)

Yazmaya devam edeyim mi?

• Evet

Kullanılan: 23 92.0%
  • Hayır

Kullanılan: 2 8.0%

• Kullanılan toplam oy
    25

xWaysGamingx

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bölüm 1
Yıl 3001 Dünya da bir savaş var. İnsanlar karşısında Herobrine adında nereden geldiği bilinmeyen bir varlığın güçleri arasında süren büyük bir savaş…

İşte Steve bu savaşta insanlar tarafında savaşan basit bir bir erdi. Herobrine onun ailesini katlettiği için kendini yetiştirmiş ve orduya katılmıştı. Tek arzusu Herobrine’a aynı acıları yaşatabilmekti. Sıradan bir günde uyandı. Hala savaş sürmekteydi. Herobrine’nın ordusunun çıkarma yaptığı ile ilgili bazı haberler almışlardı ve destek birim olarak cepheye gidiyorlardı. Yanında birkaç arkadaşı da vardı. Birkaç saat ilerlediler ve bir yerde durdular. Araçtan indiler ve savunma hattına varana kadar koştular. Cepheye vardıklarında şok edici bir manzarayla karşılaştılar. Kimse cephede yoktu saldıran biride yoktu.

Bullet(Steve’in arkadaşlarından biri):Bu da ne?

Steve: Ne değil… Kim? Dedi öfkeyle.Çok kızgındı, bu bir şaka mıydı?

Danny(Steve’in yanında ki bir arkadaşı daha): Dağın başında ki kişide kim?

Steve: Bilmiyorum! Ama şeye benziyor şey… Diyemeden yanındaki arkadaşları kayboldu.ve tepede duran
adam yanına ışınlandı ve elmastan bir bıçağı boynuna dayadı. Steve ona bir tekme attı Herobrine iyice sinirlendi ve yeri işaret etti…Bir yıldırım Steve’e çarptı ve yere yıkıldı. Herobrine onu boynundan yakaladı sonra boğuk bir ses duyuldu ve bir portal belirdi .Herobrine ‘’Sen bana acı yaşatamassın ama şimdi ne acılar yaşayacaksın’’ dedi ve onu portala itti.Steve bir yere ışınladı.Yerdeydi, çimin üstünde… Portal kapanmıştı. Gökyüzünde bir güneş vardı ama ‘bu da ne’ kareydi. Aslında bakarsanız her şey küptü. Steve zorla kalmaya çalıştı. Derisi üzerinde yıldırım sebebiyle yaralar oluşmuştu. Ellerine baktı ve şaşırdı parmakları kaybolmuştu. Çok garipti daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştı. Aklına çantası geldi. Doğrulmak için çabaladı ve sonunda ayağa kalkabildi. Topallayarak çantasına doğru gitti. İçine baktı ve gözüne orada duran bir kitap ilişti. Üstünde ‘’Herobrine’’yazıyordu. Kitabı çantasından alıp çime oturdu .Kitabı açtı ve okumaya başladı.

Kitapta şu yazıyordu:

‘’Steve, ailen öldü aynı sana olacağı gibi… Benden intikam almak isteğin için bu sana bir hediye’’
Herobrine

Steve sinirlendi. Ayağa kalktı ve çantasına bir tekme attı. Ağaçlara vurmaya başladı. Biraz geçmeden durdu ve yere yığıldı. Sonra son gücüyle’’Herobrine senden öcümü alacağım!!!’’ diye, bağırdı…

:DBeğenirseniz devam edeceğim. :D

xWaysGamingx

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bölüm 2

Steve dehşet içinde uyandı. Rüyasında sürekli ailesinin öldürülüş anını görüp duruyordu, tekrar ve tekrar… Yanında ona bakan bir köpek vardı. Başı ağrıyarak kalktı, üstünde yırtılmış üniforması vardı. Yürümeye çalıştı ama nafile 2 adımda bir yere düşüyordu. Gözüne sağlam bir dal ilişti yerdeydi ,kesilmiş bir şekilde…Hemen sopayı aldı ve bir baston gibi kullanmaya başladı. Biraz yürüdü ve sonra içinden ‘’ Bir dakika bu sopa kesilmişse, yaşayan bazı kişiler’’lafını bitirmeden düşe kalka koşmaya başladı. Ağaca vardı, köpek hala orada oturuyordu. Ağaca dikkatlice baktı ve bir tuş gördü.Tuşa bastı ve bir piston sesi duydu.’’Bu da ne’’ diye düşündü içinden.Tuşa tekrar bastı ve bakındı,hala pistonun yerini göremiyordu.Son bir kez denemek için tekrar bastı sonra bakındı ve işte orada!! Karşısındaki kocaman dağın ortasında bir şeyler kıpraştı Düğmeye tekrar bastı ve kıpırtının geldiği yöne elinden geldiği hızla koşmaya başladı. Şansına piston kapanmadan tünele girmeyi başardı.Biraz yürüdü ve tünelden çıktı.Burada 4 yanı dağlarla çevrili kocaman bir şehir ve bir şato vardı.Aşağıya inmeye çalıştı ve bir evin kapısını çaldı. Tam bu sırada zihni bulanmaya başladı. Ne oluyordu, son gördüğü şey kapıyı açan bir insan ve gövdesinden gelen elini boyamış olan kandı…
Gözlerini açtığında başında beyaz bir önlük giyen bir adam duruyordu.

Steve: Ne oldu bana?

Adam: Sadece sana uzun süre etkili olan bir zehir vermişler.

Steve: Sen kimsin?

Adam: Ben bir doktorum ayrıca çok şanslısın zehir nüksetmeden biraz önce benim evimin kapısını çalmışsın.

Steve: Son bir soru daha burası neresi?

Adam: İşte burası benim evim.

Steve: Hayır, gezegen yada her neyse burası neresi?

Adam: (Şaşkın bir şekilde):Neresi olacak dünya.

Steve , aldığı cevapla şok olmuştu. Herobrine onu alternatif bir evrene ışınlamıştı. Buda demek oluyordu ki Herobrine Steve’e ne isterse yapabilirdi.

Adam:oğlum, sen nereden geldin ve üstünde ki hangi ülkenin üniforması?

Steve:Şey… Ben bunu açıklayamam ama sadece beni buraya Herobrine pisliği getirdi.

Adam yıkadığı neşteri yere düşürdü ve ‘’Herobrine mı ?’’ diyebildi.Uzun süre konuşan olmadı ve

Adam:Bunu kralımız Notch la konuşmalısın. dedi.Aniden, pencere kırıldı ve doktorun arkasına bir düzine kadar ok saplandı.Ardından bir gök gürültüsü duyuldu ve bir sessizlik anı oldu.Steve şokundan kurtulunca yataktan kalktı ve adamın sırtına saplanan oklardan birine sarılı bir kağıt gördü.Topallıyarak adamın sırtına doğru eğildi.Notu aldı:
‘’Seni öldüreceğim!! Göreceksin. Notch’un yanına ulaşamadan öleceksin aynı ailen gibi…’’
Herobrine
Steve ‘’Seni lanet olası pislik’’diye bağırdı yine çok öfkeliydi o kadar ki bir duvarı delip geçmek istiyordu ama yine zihni bulanmaya başladı ve yere yığıldı .Gördüğü tek şey tavandaki camlardan görünen aydı ve bilincini kaybetmeye başladı…

:laugh:Beğenilerinizi ve yorumlarınızı beklerim:laugh:

xWaysGamingx

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bölüm 3
Steve’in bilinci geri gelmeye başladı ve zar zor yerden kalktı.Etrafına bir kere daha baktı.Hala arkasında bir sürü ok olan bir adam yerdeydi.Steve biraz evde dolandı. Bir bıçak ve bir koltuk buldu , oturdu. Uzunca bir düşünmeye başladı.
Steve( içinden) ‘’Notch,hımm…’’diye geçirdi.Sonra kafasına dank etti.Hızla ayağıya kalktı ve ‘’Evet kral yani şatoda ki o olmalı’’dedi ve aksak aksak olsa bile elinden geldiğince hızla aşağı indi adama doğru eğildi ve ona teşekkür etti.Ardından dışarı çıktı ve şatoya baktı.Sandığından daha uzaktı hele bu bacakla hiçbir yere gidemeyeceğini biliyordu. Biraz bakındı ve evet orada bir at gördü.Çelik bir tentesi olan bir dükkânın önünde duruyordu.Büyük ihtimal dükkâna aitti. Dükkân tek katlıydı ve çatısına giden merdivenler vardı.
Steve merdivenlere doğru yöneldi çatıya çıkmayı başardı.Sonra ata baktı,çalmak ona göre değildi ama bu bir istisnaydı, gözlerini kapadı. Atın eyerine doğru bir atlayış yaptı.Gözlerini açtı’’Yaşıyor muyum?’’ dedi ve atı son hızla sürmeye başladı.

Dükkan Sahibi:Ne yapıyorsun sen! diye bağırdı.

Steve:’’Üzgünüm,Bir atını gözden çıkar’’diye geri bağırdı ve yoluna devam etti.Tüm şehrin içinden hızla geçti.Aradan biraz zaman geçti…

Steve ile şato arasında bir dağ kalmıştı ki önüne bir upuzun siyah bir yaratık çıktı. At ürktü ve Steve sırtından attı.Steve çok sert bir şekilde yere düştü.Yaratık yanına ışınlandı ve boğazına sarıldı.Konuşmaya başladı:

Yaratık: Pişman olamadan efendi Herobrine’nı dediğini yap.

Steve: Sen kimsin?

Yaratık :Benim kim olduğum önemli değil.

Steve: O zaman benim seçimimde bana kalmış.dedi.

Yaratık: Bunu söylediğine pişman olacaksın.dedi ve boğazını sıkmaya başladı.

Steve:Lanet efendine bunu anlat .dedi ve doktorun evinde bulduğu bıçağı yaratığın gövdesine sapladı.Yaratık ölmemişti ama başka bir yere ışınlandı. Sanırım dersini fazlasıyla almıştı.Steve ayağa kalktı.Bıçağı kınına koydu ve atının durduğu yere kadar koştu ata bindi ve yoluna devam etti.Çok geçmeden at Steve’i yine sırtından attı ve atın üstüne birkaç yıldırım düştü.At biraz yalpaladı ve yere düştü.Steve sinirlendi ama bu sefer bu onu engelleyemezdi. Koşmaya başladı zaten şato ile arasında çok fazla mesafe yoktu zaten tek düşüncesi Herobrine’dan öcünü almaktı…

:laugh:Bu bölüm biraz kısa çünkü diğer bölüm için bir bağlantı iyi ve kötü yorumlarınızı beklerim.:laugh:

_blocking_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
3001 yilindaki kiliclardan bahsetsene :)ve jediler agac yumruklasin:roflmao:Devam et gercekten guzel :)