Herobrine hakkındaki bildiklerim siz de bilgilerinizi yazın.

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine hakkındaki gerçek:Notchun Ocağın 25 inde olmuş kardeşidir.(1. ayın 25 inde ölmüş.)
Notch oyuna 1.2.5 sürümüne Herobrine yi koymuştur ama sadece özel bir seed de görülür.
O seed NoMad'dır.Herobrine Totem (Herobrine moddaki herobrine kafalı cehennem taşı)
1.2.5 de creativede bile bulunmaz ama craftingi yapılabilir.Çalışma masasının ortasına ruh kumu koyun ve etrafını kemik ile çevreleyin.Ortaya Herobrine Totem adında bir blok çıkacaktır.
Üst üste 2 altın blok koyun sonra herobrine totemi koyun bir cehennem taşı koyun (hepsi üst üste olmalı) ve cehennem taşını yakın Herobrine Totem değil.Herobrine görme ihtimali düşüktür o yüzden hemen gelmesini beklemeyin.Sadece NoMad seed inde görülür.Sonraki versiyonlarda Notch Herobrine yi siler ancak virüs olarak sonraki sürümlere girer.Bir gün Notch Brine nin mezarına gider ve ona oyundan çıkmasını söyler.Ve o günden sonra 1.2.5 sürümü dışında tüm sürümlerden çıkar.
Başka bir riveyete göre,Notch'u sevmeyen bir Amerikalı çocuk Minecraft'a virüs atmak ister ama yanlışlıkla Herobrine yi yaratır.Onu Minecraft a atar ve Notch A mesaj gönderir: Ben Minecraft a,
Bir virüs attım. Notch o dosyayı bulur ve adını Herobrine koyar.Ölmüş olan kardeşi anısına.Ve
kullanıcılardan tepki gelir :Minecraft oynarken oyunlarımızda beyaz gözlü bir karakter bizi öldürüyor evimizi yıkıyor. Notch oyunda yeni bir karakter olduğunu söyler.Herobrine.Sonraki sürümlerde yoğun tepki üzerine Herobrine yi kaldırır ama 1.4.7 ye kadar oyunda kalır.Notch un bir isteği olmadan.Notch tarafından farkedilip oyundan kaldırılır ama kullanıcılara ''Herobrine dosyası silinmedi,hala gizli.'' demiştir.Bu kullanıcıları ürpertir ve bazıları oyunu bırakır.Hatta bazı ülkelerde Minecraft satışı yasaktır.
şu an sadece Alpha sürümlerinde ve 1.2.5 sürümlerinde var****a sürümlerinde de görülür.
Ama olmayadabilir.Bildiklerim bu.Bide kendisi kör bir psikopattır.Gözleri kopmuştur ve Mojang kan göstermesin diye beyaz sansürlemiştir.Kör olduğu için yaptığı kötülükleri göremez.Eminim iyi bir insandır.Ama kendinizi iyi koruyun.
EMEĞE SAYGI LÜTFEN SİZDE BİLDİKLERİNİZİ YAZIN

nerolucien

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başından sonuna kadar saçmalıkla dolu gerçek olmayan bir hikayedir. Herobrine denilen şey aslında bir bugdur. Steve'in suda yansıması olarak görünür fakat gözleri beyaz olarak kalmaktadır. Fark ettiyseniz fazla detayda bulunmaz herobrine'da yani bir bugdur. Birçok oyuncu bunu oyuna modsuz oyunda herobırayn gördüm diyerek foruma taşırlar. Herobrine mod'suz olarak görülmesi imkansız bir yaratıkdır. Ve Notch'da bu oyuncuların isteklerini dalgaya alarak her sürüm notunun sonuna -Removed Herobrine yazar. Modsuz oyunda YOKTUR!

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başından sonuna kadar saçmalıkla dolu gerçek olmayan bir hikayedir. Herobrine denilen şey aslında bir bugdur. Steve'in suda yansıması olarak görünür fakat gözleri beyaz olarak kalmaktadır. Fark ettiyseniz fazla detayda bulunmaz herobrine'da yani bir bugdur. Birçok oyuncu bunu oyuna modsuz oyunda herobırayn gördüm diyerek foruma taşırlar. Herobrine mod'suz olarak görülmesi imkansız bir yaratıkdır. Ve Notch'da bu oyuncuların isteklerini dalgaya alarak her sürüm notunun sonuna -Removed Herobrine yazar. Modsuz oyunda YOKTUR!
Notch 1.2.5 e koymuştur ve alpha da vaardır sen NoMad seedini aç 1.2.5 de kemikleri çalışma masasında ruh kumunun etrafına koy görürsün mc arızalı bende açılsa göstercem herkese[DOUBLEPOST=1378212600,1378212559][/DOUBLEPOST]bugsa ozman dünya sudan yapılmalı minecraftta[DOUBLEPOST=1378212663][/DOUBLEPOST]1.6.2 de totemi yapıyon modda 2 sn sonra etraf herobrine doluyo acayip vahşi

nerolucien

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Notch 1.2.5 e koymuştur ve alpha da vaardır sen NoMad seedini aç 1.2.5 de kemikleri çalışma masasında ruh kumunun etrafına koy görürsün mc arızalı bende açılsa göstercem herkese[DOUBLEPOST=1378212600,1378212559][/DOUBLEPOST]bugsa ozman dünya sudan yapılmalı minecraftta

Kardeşim ben ne dersem diyeyim. Kendi bildiğini okuyacaksın. 1.2.5 var bende şu an deniyorum.

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar gerek yok denenmiştir ama siz deneyin NoMad adlı seed i açın minecraft 1.2.5 de crafting table alın içine ortaya bir ruh kumu etrafına da kemik koyun totem olması gerekiyo ben deneyemiyorum zaten çoğu alıntı
yanlışssa bildirin

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
alakası yok la siz de bilgilerinizi yazın diom bir tek şu sarışın yazdı[DOUBLEPOST=1378213159,1378213105][/DOUBLEPOST]
Göremezsen Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
1.2.5 Seed: NoMad Crafting Table ve dediklerin oyunda varmı?

Crafting table var çalışma masası ve ben alıntı yaptım seed bölümüne NoMad yazabilirsin ben alıntı yapım yanlışşsa özür dilerim.

Timelord_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herobrine'ı 1.5.2'de modsuz oynarken görmüştüm başka hiçbir sürümde görmedim 1.2.5 dahil notch'u farkettiyseniz şakaya vurarak söylüyor birazda

Blackvaas

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yahu sadece oyunun betasında oyuncuyu denemek için konulmuş bi mob'dır vede silinmiştir aslında her sürüün updatesinin yenilikleri yazan bölümün her zaman aynı yeride en altında herobrine removed yazar galiba bu tam olarak silinmemiştir txt dosyaları falan filan fiştan vardır (not kendi bilgim ve kanıtlanmış şeyler deildir tam olarak)