herobrine147
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
birgün dolaşıyodum ondansonra bir mezar gördüm üzerindeki toprak çimenlideyildi ve yanında çiçekler vardı ne olduğunu anlamadan oraya yavaş yavaş yaklaştım ordada tabela vardı üstünde herobrine yazıyordu notch un
ölen kardeşi tabi ozaman ilk günümdü bu konular hakkında hiçbirşey bilmiyordum ve birden arkamdan bir şey bana vurdu altıma yaparak oraya hızlıca döndüm bibaktım iskelet miş
onu ıronsword umla geberttim aldırmadan gittim altıma yapmamın sebebi bunun ne olduğnu bilmememdi neyse evime gittiğimde akşam olmuştu yatağyattım evimde uyurken birden yataktan sabah olmadan uyandığımı fark ettim köpeyimde yerinde yoktu oysa onu oturturmuştum tüylerim dikendiken olmuştu ardından mezarı hatırladım oraya gitmeye karar verdim ondan sonra baktımki ordaki toprak hala çimenlenmemiş oysa heryer çimendi ve köpeyim ordaydı ona doru gelirken bana baktı gözleri beyazdı artık onun köpeyim olmadığının farkındaydım ve arkamdan tnt sesi geldi arkamdan creeper patlamamıştı hemen evime koştum evim havaya uçmuştu ama tamamen deyil uçmayan yerleri yanıyordu artık bunun normal bir şey olmadığını anlamıştım geceleri hertaraf canavar kaynıyordu vekendimi biyere kapatmaya karar vermiştim tamda yere 3.bloğu kazdığımda birmağraya düştüm ordan çıkacak kadar toprağım yoktu çıkışta yoktu ve meşaleler vardı
artık bunun paranormal bir şey olduğunu anlamıştım 1. bölümbitti umarım keyif alırsınız eyer yorumlar gelirse devam ettiricem
ölen kardeşi tabi ozaman ilk günümdü bu konular hakkında hiçbirşey bilmiyordum ve birden arkamdan bir şey bana vurdu altıma yaparak oraya hızlıca döndüm bibaktım iskelet miş
artık bunun paranormal bir şey olduğunu anlamıştım 1. bölümbitti umarım keyif alırsınız eyer yorumlar gelirse devam ettiricem