- En iyi cevaplar
- 62
buraya senaryoyu yazmiyorum sadece ozetliyorum youtube herobrine filmi kanalında yazın cekilecektir birinci bolum ||bundan bin yıl onceydi koyluler buyunce babalarindan op toreniyle op yetkisi alır "give me " komutuyla eline malzeme alır ve ticaret yapardi. sabahları koyluler aksam zombiler yasardı... Fakat Steve buyudugunde babasına haber verecekken golgede kalıp yanmayan zombiler babasıni oldurur. steve digerlerinden kendini op yapmasıni istedi fakat kabul etmediler. bir sure sonra esyaların etrafta bulundugunu op olmaya gerek olmadıgını farkeder ve yasamini boyle surdurur koylulerin bir kısmı onun pesinden gider. digerleri ise onlarla konusmamaya sadece ticaret yapmaya karar verirler. Bu arada Steve babasını olduren zombilere olum kusmaktadır. Daha sonra oglu olur adını Brine koyar. Brine babasının tersine zombilere acır. Endermanlar onu kurdukları bir laboratuvara getirir. Tesekkur icin ona bir makina ile enderman taşı verir. Eger endermanlar gibi sinirlenirse ona ısınlanma gucu verecegini soylerler. Brine eve gider ve olanlari anlatir. Steve kızar. Brineda sinirlenir ve beyaz gozlu ısınlanan enderman gibi bir seye donusur endermanlara gider ve bu tası geri cıkarmalarını ister...... || bolum daha bitmedi ama yoruldum begenen olursa yazmaya devam ederim.